Właśnie zakończyłem Fringe-maraton, od sezonu 1 az po ostatni dostepny z sezonu 4. Wydaje mi sie ze odbiega poziomem od poprzednich 3. Jest jakis taki nijaki, akcja jest wszedzie ale nie w głównym wątku. Nie podoba mi sie tez ze po wszystkich problemach kiedy Walter dogadywal sie z Peterem, potem gdy wyjasniala sie sytuacja a druga Oliwia, w czwartym sezonie wszystko rozwala sie i znow nikt nikogo nie zna i nie akceptuje. Troche dla mnie to rozczarowujace. Walter byl przezabawny, jego zachowanie i teksty rozwalaly, to moja ulubiona postac. W czwratym sezonie zachowuje sie jak EMO i wbija sobie jakies prety w mozg... Zastanawiam się tez czemu zostal porzucony bez wyjasnienia watek retrowirusa ktory mial odbudowac jego mozg. Wypil jedna fiolke i koniec. Po obejrzeniu blisko 100 odcinkow nadal niewiele wiem na temat obserwatorow - skad są, po co zmieniali ciag zdazen (uratowanie Petera a potem jego wymazanie). Mam nadzieję na szybkie ponowne polaczenie druzyny i zwrot w kierunku Obserwatorow, bo inaczej to bedzie najgorszy sezon.
I powiedzcie mi, jesli Peter byl jedyna osoba mogaca uruchomic maszyne, dlaczego po jego wymazaniu istnieje most pomiedzy swiatami? powinien zniknac razem z nim., albo inaczej - w ogole nie powstac.
mogę mieć prośbę? poprzestałam na 15 zdaje się odcinku sezonu 3, nie podobała mi się już ta akcja z dwoma światami, drugą Olivią itd. Możesz mi powiedzieć, którą z nich ostatecznie Peter wybrał? Wiem, że pytanie takie typowo babskie, ale nurtuje mnie ta kwestia, a do serialu już raczej nie wrócę;) a nie mam kogo zapytać, pozdrawiam:)
blondynke (ma dziecko z ruda), ale ona miala foha az do konca sezonu a jak sie ogarnela to okazalo sie ze obserwatorzy wymazali Petera z czasu i dupa zbita, w 4 sezonie wszystko od poczatku
dzięki:) a w 4 sezonie jest dalej rozumiem akcja na dwa światy? i skoro Peter wymazany to to dziecko jest czy go nie ma? :D sory za kłopot:D