PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467127}
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27162
6,7 3 krytyków
Fringe: Na granicy światów
powrót do forum serialu Fringe: Na granicy światów

Wreszcie się zdecydowali zmienić agentowi Lincolnowi Lee te beznadziejne okulary, które dotąd nosił. Jestem optykiem z zawodu i za każdym razem jak go widziałem to mnie one drażniły ( wiem, kwestia gustu ). W okularach podarowanych mu przez Petera wygląda normalniej :)

ocenił(a) serial na 8
tejot68

Hehe, w trakcie oglądania najnowszego epizodu Fringa postanowiłem na chwilkę zajrzeć na filmweba, obczaić co tam w komentarzach Ciekawego, i w momencie w którym czytałem twój post pojawił się Peter i wręczył Agentowi lee małą paczuszkę XD .

Co do okularów to zgadzam się w zupełności, grube czarne oprawy zazwyczaj w filmach noszą co ładniejsze aktorki po to żeby na potrzeby danej roli się "ubrzydzić". Podejrzewam że tutaj też był to celowy zabieg żeby Lee wydawał się bardziej pierdołowaty.

marobot_2

A ja właśnie uwielbiałem te jego okulary z grubą oprawką i mam nadzieje, że jednak ich nie zmieni.

ocenił(a) serial na 7
n_nowak

Tia, te wielkie oprawy mieąły wiecej klasy wg. mnie. Bardziej misie tez podbały. Jakbym nosił okulary to z takimi oprawami.

ocenił(a) serial na 10
yaceq

Mi nie przypadły do gustu bstare okulary, drażniły mnie. Cieszę się, że ma nowe :).

ocenił(a) serial na 7
kalambury1008

Teraz ma "ładne" okularki i będzie miłość między nim a Dunham, Peter sie zrobi zazdrosny i jeszcze z fringa zrobią mi opere mydlaną. Tego sie boje teraz.
A wielkie oprawy wymiatają a wy sie nei znacie:P

ocenił(a) serial na 10
yaceq

Ogólnie rzecz biorąc to ja sama mam duże oprawki, ale u mężczyzn wolę delikatne :D