PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467127}
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27128
6,7 3 krytyków
Fringe: Na granicy światów
powrót do forum serialu Fringe: Na granicy światów

co sie stalo z dzieckiem Oliwii z drugiej strony i petera? bo ogladam serial co tydzien a nie
moge sobie przypomniec co sie z nim stalo.

ocenił(a) serial na 10
fghfd15b

spojler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Peter został wymazany w związku z czym nie istniał.Skoro nie istniał to jego dziecka też nie było ;D

ocenił(a) serial na 8
kamil665544

to zobacz co sie dzieje w odcinku 20... "czesc tato"

ocenił(a) serial na 8
Ra_dar

lol, to byl 19 odcinek. W kazdym razie Peter spotkal swoja dorosłą córkę.

ocenił(a) serial na 7
Ra_dar

Ale ta córka to dziecko z obecnej linii czasu Petera z blond włosom Olivią. Jedno nie ma nic wspólnego z drugim!

ocenił(a) serial na 8
antyseba

blond włosom? stary...

Na chwile obecna jego corka nazywa sie tak samo jak ta sprzed incydentu czasowego (Henrietta) a biorac pod uwage ze jest to 30 lat pozniej a fabula Fringe jest coraz bardziej popaprana wcale nie jest pewne z ktorego swiata i czasu ona jest.

ocenił(a) serial na 7
Ra_dar

Ale musisz przyznać, że te "popapranie" jest pozytywne, szokujące i świetne :D

Zostało jasno powiedziane, że dziecko z 3 sezonu przestało istnieć przez wymazanie linii czasowej. Skoro Peter nie istniał to i tamte linie czasowe przestały istnieć. To raczej jest logiczne. Natomiast ta nowa Henrietta to dziecko obecnej linii czasowej na naszym świecie pomiędzy Peterem a Olivią. Olivia ginie od zamachu, a dziecko dorasta bez ojca i dziadka, którzy skryli się w bursztynie. To chyba najlogiczniejsze rozwiązanie. Ale któż wie, oni są tam tak nie przewidywalni, że pewnie istnieje ciekawsze rozwiązanie!

ocenił(a) serial na 8
antyseba

w tym serialu nic nie jest logicze. Prawde mowiac mam wrazenie ze w kazdej chwili wszystko moze sie stac i to nie jest dobre. Brakuje tu spójnosci i jakichs ograniczen.

Oliwia ginie od zamachu? Nie moge sie doczekac ^^

ocenił(a) serial na 7
Ra_dar

To ty nie jesteś na bieżąco z serialem w 4 sezonie? O ile pamiętam jej śmierć pokazali w 3 sezonie. To wszystko jest jak puzzle. Rozsypane po odcinkach. Trzeba samemu sobie poskładać to do kupy. W końcu jakiś serial, który nie pokazuje wszystkiego w całości i nie podaje rozwiązań na tacy :)

ocenił(a) serial na 8
antyseba

myslalem ze jestem, no ogladalem wszystko do tej pory. O ktorym odcinku mowisz?

ocenił(a) serial na 8
antyseba

W 3 sezonie Walternate ja zastrzelil ale nawet to nie bylo skuteczne. September mowi ze w kazdej rzeczywistosci ginie a jednak musze ja znosic przez wszystkie odcinki.

ocenił(a) serial na 7
Ra_dar

Nie przepadasz za biedną Olivią? :)

ocenił(a) serial na 8
antyseba

Nie cierpie jej. Jest zenskim odpowiednikiem Nicolasa Cage'a - ten sam wyraz twarzy niezaleznie od emocji. Cage nie wyraza nic za to Anna Torv wyglada jakby robila k***.
Ta jej niepewnosc i bezradnosc jest powyzej mojej granicy tolerancji.

ocenił(a) serial na 7
Ra_dar

Szanuję twoje zdanie, aczkolwiek przyznam się, że rozbawiło mnie prawie do łez. Ja dla odmiany ją uwielbiam :) Ale są gusta i guściki.

użytkownik usunięty
Ra_dar

Ja lubię Annę Torv, może faktycznie robi podobne miny, ale to raczej wina postaci, w końcu jako Olivia z drugiego świata jest zupełnie inna.
Poza tym, nie wiem w czym jej mina przypomina Ci minę osoby "robiącej k***" ;)

ocenił(a) serial na 9
Ra_dar

Z Bolivią Pete miał syna, z obecną będzie miał córkę.

ocenił(a) serial na 9
fghfd15b

ale mi chodzi jeszcze o 3 sezon. co sie tam z tym dzieckiem stalo, bo przeciez jak ruda Oliwia urodzila to dziecko to Walter z tamtego swiata chcial zabrac jej to dziecko i co sie potem stalo bo nie pamietam

fghfd15b

Chciał użyć krwi dziecka, aby uruchomić maszyne i zniszczyć drugi wszechświat