PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467127}
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27162
6,7 3 krytyków
Fringe: Na granicy światów
powrót do forum serialu Fringe: Na granicy światów

gdzie

ocenił(a) serial na 10

gdzie mogę obejrzeć odcinki 1 sezonu od odcinka 11 do 20? już wszystkie strony przejrzałem i na żadnej nie działa

ocenił(a) serial na 10
no_bo_co

uuu..to będzie już w tej chwili bardzo trudne... nie wiem czemu ale wszystkie odicnki są pousuwane nawet strony gdize mozna pobrac odcinki sa równiez pousuwane < tzn. linki z danymi odicnkami> na serialeonline.pl można było jeszcze 2 tyg. temu obejrzec 3 ostatnie odicnki 1 sezonu. TYlko tyle mogę pomóc.... chyba, że chcesz płacić za oglądanie <pobieranie> to na chomikuj widziałam moge Ci podac link jeśli chcesz :D .. mi generalnie az tak bardo nie zależało bo oglądałam te odcinki a chciałam przyjrzeć się uważniej no ale lipa niestety :/

pozdro :)

no_bo_co

Brakujące odcinki online 1 sezonu można znaleźć na http://serialeifilmy.pl/seriale/fringe/fringe-s1/ jak narazie jest do 17 odcinka ale pojawią się wszystkie !

ocenił(a) serial na 9
no_bo_co

www.iitv.info ;) tam powinien być cały pierwszy sezon i an bieżąco dodawane są odcinki sezonu 2go ;)

ocenił(a) serial na 10
eemkaa

tam pierwszy sezon wygląda tak: this video is removed. :| bynajmniej wyglądał tak 3 tyg. temu.

ocenił(a) serial na 8
madziula21

ściągnąć możesz z www.isouhunt.com tam masz pierwszy sezon i drugi sezon do
odcinka 15-tego :)