PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467127}
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27162
6,7 3 krytyków
Fringe: Na granicy światów
powrót do forum serialu Fringe: Na granicy światów

odcinek 8

ocenił(a) serial na 10

NIIEEEEEEEEEEEE!!!!!!! Czy to prawda ze na 8 odcinek będziemy czekać aż do 18 stycznia??

Wojtek028

Niestety to prawda.

Wojtek028

Nie 18, a 13 stycznia. :/

ocenił(a) serial na 10
saimon13

małe pocieszenie:)

ocenił(a) serial na 7
saimon13

nie do 13 a do 14.. 13 to ma premiere w US and A :)

ocenił(a) serial na 9
Wojtek028

Heh, kpina i tyle. Potem się dziwią, że "Fringe" zbiera coraz gorsze wyniki oglądalności, ale ciężko spodziewać się czegoś innego jak co sezon wali się kilka takich przerw.

ptr_89

To nie jest nic nowego, tak funkcjonują seriale w USA. Wszystkie seriale mają przerwy - Glee, Pamietniki Wampirow, Tera Nova itp itd.

ocenił(a) serial na 9
aga_127

OK, wiem, ale "Fringe" ma tych przerw wybitnie dużo, a na dodatek są one niemiłosiernie długie. Oglądam regularnie kilka innych seriali (m.in. "Dexter" i "Terra Nova") i tamtejsze przerwy zwykle nie są dłuższe niż jeden dodatkowy tydzień, a zdarzają się sporadycznie. A "Fringe" w każdym sezonie ma przynajmniej 2-3 przerwy po dwa tygodnie, a czasami dłuższe.

ocenił(a) serial na 7
aga_127

Aga, bzdura. Firnge jest pierwszy serialem z ktorym sie spotkalem zeby mial tyle i az takie przerwy. w 1 sezonie, 4 przerwy, 2 tyg,3 tyg, 7 tyg, i 25 dni. W 2 sezonie, tez 4. o dlugosci. 3 tyg, 2 tyg, 1 miesiac, 2 miesiace (!) W 3 sezonie 5 przerw. 3 tyg, 2 tyg, 6 tyg, 2 tyg,3 tyg. Wczesniej przerwy jakie byly w serialach US, to lecimy pol sezonu przerwa miesiac, i potem reszta odcinkow rowniez bez przerw. czasami sie zdarzylo ze z jakiegos tam powodu trafilo sie ze w tym tyg nie bedzie tylko w nastepnym, ale to albo wcale albo raz. A we fringu, nie dosc ze po 4,5 razy to jeszcze nawet po 2 miesiace. Albo w ogole brak przerw, jak np Breaking Bad, Dexter, te seriale nie maja przerw w trakcie trwania sezonu, co tydzien mamy gwarantowany odcinek.

Zetnakatel

Tia, to lepiej jęczeć na temat przerw według Ciebie?
Czy nie można po prostu cieszyć się z tego serialu, który się lubi? "Absence makes the heart grow fonder". Jak wroci po przerwie to dalej bede go ogladac, nie umre za ten czas z zalu i zaplakania.

ocenił(a) serial na 7
aga_127

Nie dla mnie takie czekania co pare odcinkow po 3 tygodnie czy 2 miesiace.. jakby bylo normalnie pol sezonu bez przerw, potem przerwa mid season 3 miesiace i dla mnie jest ok, a cos takiego zdecydowanie mi nie pasuje i psuje mi przyjemnosc z ogladania serialu.

Zetnakatel

Wiem, ale nic na to nie mozemy poradzic, a negatywne nastawienie rowniez nie wplywa dobrze, zarowno na Ciebie jak i reszte widzow ;)

ocenił(a) serial na 9
Wojtek028

Świetnie. Amerykanie mają nachrzanione z tymi przerwami świątecznymi. Oni pół roku nie pracują @_@