NIIEEEEEEEEEEEE!!!!!!! Czy to prawda ze na 8 odcinek będziemy czekać aż do 18 stycznia??
Heh, kpina i tyle. Potem się dziwią, że "Fringe" zbiera coraz gorsze wyniki oglądalności, ale ciężko spodziewać się czegoś innego jak co sezon wali się kilka takich przerw.
To nie jest nic nowego, tak funkcjonują seriale w USA. Wszystkie seriale mają przerwy - Glee, Pamietniki Wampirow, Tera Nova itp itd.
OK, wiem, ale "Fringe" ma tych przerw wybitnie dużo, a na dodatek są one niemiłosiernie długie. Oglądam regularnie kilka innych seriali (m.in. "Dexter" i "Terra Nova") i tamtejsze przerwy zwykle nie są dłuższe niż jeden dodatkowy tydzień, a zdarzają się sporadycznie. A "Fringe" w każdym sezonie ma przynajmniej 2-3 przerwy po dwa tygodnie, a czasami dłuższe.
Aga, bzdura. Firnge jest pierwszy serialem z ktorym sie spotkalem zeby mial tyle i az takie przerwy. w 1 sezonie, 4 przerwy, 2 tyg,3 tyg, 7 tyg, i 25 dni. W 2 sezonie, tez 4. o dlugosci. 3 tyg, 2 tyg, 1 miesiac, 2 miesiace (!) W 3 sezonie 5 przerw. 3 tyg, 2 tyg, 6 tyg, 2 tyg,3 tyg. Wczesniej przerwy jakie byly w serialach US, to lecimy pol sezonu przerwa miesiac, i potem reszta odcinkow rowniez bez przerw. czasami sie zdarzylo ze z jakiegos tam powodu trafilo sie ze w tym tyg nie bedzie tylko w nastepnym, ale to albo wcale albo raz. A we fringu, nie dosc ze po 4,5 razy to jeszcze nawet po 2 miesiace. Albo w ogole brak przerw, jak np Breaking Bad, Dexter, te seriale nie maja przerw w trakcie trwania sezonu, co tydzien mamy gwarantowany odcinek.
Tia, to lepiej jęczeć na temat przerw według Ciebie?
Czy nie można po prostu cieszyć się z tego serialu, który się lubi? "Absence makes the heart grow fonder". Jak wroci po przerwie to dalej bede go ogladac, nie umre za ten czas z zalu i zaplakania.
Nie dla mnie takie czekania co pare odcinkow po 3 tygodnie czy 2 miesiace.. jakby bylo normalnie pol sezonu bez przerw, potem przerwa mid season 3 miesiace i dla mnie jest ok, a cos takiego zdecydowanie mi nie pasuje i psuje mi przyjemnosc z ogladania serialu.
Wiem, ale nic na to nie mozemy poradzic, a negatywne nastawienie rowniez nie wplywa dobrze, zarowno na Ciebie jak i reszte widzow ;)