PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467127}
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27162
6,7 3 krytyków
Fringe: Na granicy światów
powrót do forum serialu Fringe: Na granicy światów

czy ktoś mogłby mi wyjaśnić, bo nie oglądałem tak pilnie, ale w pierwszych odcinkach
drugiego sezonu ciało agenta Francisa zostaje spalone, w niego samego wciela się
zmiennokształtny, którego w czwartym odcinku drugiej serii zabija Olivia. Właśnie
oglądałem 10ty odcinek drugiej serii i nagle Francis żyje, ma się dobrze, i zero
wytłumaczenia o co chodzi. Czy ktoś potrafiłby mi to wyjaśnić bo nic nie rozumiem :)

coneoftheyear

Miał chyba być odcinkiem 21 pierwszej serii i został nakręcony jeszcze przed premierą drugiego sezonu, ale dlaczego wyemitowano go dopiero w styczniu tego roku jako odcinek 11- nie wiem. Bądź co bądź "The production code for this episode, #3T7670, places it after the season 1 finale (#3T7669), but before the season 2 premiere (#3X5101). " Dlatego Charlie żyje (póki co) i ma się dobrze. Ale spokojnie, więcej taka sytuacja się nie powtórzy, od odcinka 12 wszystko leci już tak, jak być powinno. Po prostu jeden odcinek poza kolejnością.

ocenił(a) serial na 7
unstable

dzięki wielkie, bo ja już byłem całkowicie zdezorientowany, bo myślałem, że może coś pominąłem, albo czegoś nie zrozumiałem, ale jak się okazuje, jest proste wyjaśnienie :)