W jaki sposób on wrócił w odcinku 11 sezonu drugiego skoro dużo wcześniej zginął ?? To nie ma sensu
ludzie ogarnijcie dupy ile razy można pytać o to samo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MASZ 4 TEMATY NIŻEJ ODPOWIEDŹ
http://www.filmweb.pl/serial/Fringe%3A+Na+granicy+%C5%9Bwiat%C3%B3w-2008-467127/ discussion/S02E11,1878338
Ile razy jeszcze ktoś zapyta o to samo. Tak to jest jak się nie chce przeglądać postów wcześniejszych, a przecież od tego jest właśnie to forum!
Proste odcinek ten nakręcono w 1 sezonie, ale że nie był nad zbyt interesujący dla właścicieli FOXa zdecydowano go nie emitować. Co jednak zrobili zapełniając sobie ot tak 2 sezon nim.
żeby nie być niemiłym. To forum traktuje jako notatnik do obejrzanych filmów (całkiem super) oraz czasem ciekawi mnie co inni sądzą o niektórych filmach i czasem mam pytania, ale szukać przez dziesiątki/setki tematów na temat serialu by być może trafić na takie pytanie (co trzeba jednak założyć, że będzie albo nie) jest dla mnie trochę zbędne.
Wystarczyłoby wpisać w wyszukiwarkę tematów krótkie hasło np. "CHARLES FRANIC" i od razu wyskakują Ci te, w których to hasło się pojawia, nie trzeba w ogóle szukać. Tym bardziej, że to pytanie pojawiło się tyle razy, że od razu byś znalazł. To tak na przyszłość ;) A nie ma co się dziwić, że ludzie się trochę irytują, bo jak się czyta to samo pytanie po raz któryś to aż witki opadają ;D