Frontier

2016 - 2018
6,5 5,3 tys. ocen
6,5 10 1 5345
Frontier
powrót do forum serialu Frontier

Serial na początku zachęca do oglądania po czym wielce rozczarowuje. Mamy tu wiele wątków, które za chwile są porzucane. Niekonsekwencje w działaniu bohaterów. Nielogiczne zachowania. Wiele spraw jest po prostu śmieszne i nigdy nie powinny mieć miejsca. Występuję tu wiele błędów. Zwróćcie uwagę na drzwi do domu gubernatora. Inne od środka inne z zewnątrz i w jednej scenie są pokazane zupełnie inne ściany. Tragedia... żeby to wypuścić do widza?

ocenił(a) serial na 8
fracassant

Polecam nie zwracać uwagi na to wszystko, ogląda się dużo przyjemniej. Uważam, że i tak należy się duży szacunek za wcięcie na warsztat takiego tematu i obszaru, a przy tym całkowicie zaskoczyło mnie pokazanie Metysów jako odrębnej siły w tej walce (opening).

fracassant

Przeczytałem oba komentarze potem zacząłem oglądać.No przeciętny .. poprostu nudzi momentai heh.

ocenił(a) serial na 2
fracassant

Co mnie zraziło? Jedna z pierwszych scen, traperzy handlujący skórami, mają czyściutkie wypielęgnowane dłonie, wręcz jakby wyszli od kosmetyczki. Zresztą całość jest czyściutka, ubrania i mundury prosto od krawcowej. Wszyscy ogoleni. Może się czepiam i tak faktycznie było. Może wszechobecny smród i brud w tamtych czasach był przereklamowany?

ocenił(a) serial na 8
typisb

Tez mnie to troche razi, ale calosc jest ciekawa...jestem na 4 odcinku i dam szanse reszcie.

ocenił(a) serial na 10
mia_81

Ja jestem na 2 sezonie wg mnie warto bo to ambitny serial.

ocenił(a) serial na 6
fracassant

Człowiek, który "trzęsie" całą krainą, po odejściu bandy, którą niby rządził, zostaje z trójką ludzi. To byl w końcu jakimś hersztem czy tylko doczepką? Tak naciągane, że aż guma w majtkach pęka.