Jutro premiera "Benderamy" i "Neutopii". Twórcy jak na złość wybrali na start te odcinki, które z góry skreśliłem. Zdecydowanie bardziej czekam na "The Silence Of The Clamps", "Mobius Dick" i "All The Presidents' Heads".
Najnowsze odcinki wydają się być ciekawsze od tych zeszłorocznych, może tym razem będzie więcej sciene-fiction jak np. w "The Late Philip J. Fry".
Więcej info o nowym sezonie tutaj:
http://www.thesimpsons.pl/sezon-6-dogrywka-vt5149.htm
Wie ktoś, czy są już napisy do najnowszych odcinków?
Byłbym wdzięczny za info i ewentualnie jakieś linki.
Jak wasze wrażenia po pierwszych dwóch odcinkach? Moim zdaniem neutopia średnia, a benderama zdecydowanie trzyma poziom.
Bendera nigdy za dużo!
Zgadzam się, że Neutopia jest średnia, a Benderama totalnie mi się nie podobała, ale może drugi seans coś zmieni. Jak narazie to podobał mi się tylko nowy odcinek "The Scary Door" z Benderamy i to na tyle :/
Co wy gadacie, Neutopia była zdecydowanie lepsza od Benderamy. W Benderamie rozwalający był żart o zamianie całej wody na świecie w alkohol, ale było o kilka sucharów typu 'ale on brzydki' za dużo.
Ogólnie to bardzo udany powrót Futuramy.
- We're bankrupt in 6... 5... 4... 3... 2... 1... Now! We're officially out of business.
- Good news, everyone! We're back in business!
haha dokładnie :D te 2 nowe odcinki bardzo dobre pomimo że 6 sezon do najlepszych nie należy
Niestety, odcinek najnowszy to znów średniak. Mam nadzieję, że mimo wszystko będzie jeszcze parę dobrych.
Był to udany powrót do korzeni i klimatu oryginalnej serii. Z początku byłem sceptycznie nastawiony do odcinka ale to co zobaczyłem w pełni mnie zadowoliło, zwłaszcza nawiązanie do "Egzorcysty". Ocenianie go na mniej niż 6/10 jest nie teges :/
O tak, święty firewall był zdecydowanie niezły, chociaż mogliby wymyślić nowy motyw a nie ciągle powtarzać ten sam jaki to Bender jest zły, a potem sobie to uświadamia i jednak postępuje dobrze (chociażby odcinek z 100. dostawą, albo o duchu Bendera).