Najpierw Futurama leciała na tv4 i było git. Później zaczeli emitować Futuramę z innym lektorem na Sci-fi, spoko, pewnie dużo osób chciało powtórzyć sobie Futurame. Nie dawno,
bo w zeszłe wakacje zaczeli ponownie emitować Futurame, tym razem na VIVIE, ale z dubbingiem i dobrze, później zaczeli emitować ją na Comedy Central, nie wiem po co skoro
leciało to już na vivie, ale pewnie dla tego bo nowe odcinki Futuramy z 7 sezonu w ameryce pojawiały się właśnie na Comedy Central, kilka dni temu zaczeli emitować Futurame na
mtv, ja się pytam po co?
Po co 3 kanały w ciągu roku mają emitować to samo, dla mnie to bez sensu.
Ponieważ nie wszyscy oglądają wszystkie trzy kanały. Osobiście oglądam tylko dorywczo CC, vive i mtv wolę omijać szerokim łukiem.
Co do twojego błyskotliwego stwierdzenia: która telewizja nie jest stworzona dla kasy?
Nie wiem po co biorą na tapetę taki mądry serial, ogłupiają go jakimś dubbingiem by brzmiał wiochowato i emitują go niewłaściwemu targetowi, to jest gimbusiarskiej młodzieży oglądającej durnowate MTV. O wiele lepiej dopasowaną stacją byłby Discovery Science, serio ;)
No właśnie, wersja z dubbingiem ma jakby zaniżony próg wiekowy - niby to samo, a jak psuje serial...
Jest sens. Nie każdy zaczyna oglądać serial od tego samego odcinka, niektórzy po przegapiali niektóre. Poza tym odcinków z polskim dubbingiem nie ma nigdzie w sieci
Jest linków na pęczki.
https://www.google.pl/search?site=&source=hp&q=futuramy+dubbing+pl&oq=futuramy+d ubbing+pl&gs_l=hp.3...1164.3743.0.3953.19.19.0.0.0.0.156.1665.13j6.19.0...0.0... 1c.1.9.hp.OIEdC9WiUys