Bardzo smutna wiadomość dla wszystkich fanów Futuramy, otóż 8 sezon nie powstanie, wszystko
tyle, że w języku angielskim można przeczytać tutaj http://insidetv.ew.com/2013/04/22/futurama-
not-renewed-comedy-central/#more-130256
ja w to nie wierze, pisałem tu nie raz jakim genialnym serialem jest Futurama.... powinni zdjąć Simpsonów.... od 8-9 sezonów ten serial przestał być ciekawy jak dla mnie, wszystko powtarzają wieje nudą czas Homera skończył sie wraż z latami 90tymi... miałem nadzieje ze po rezygnacji Fox`a Futuramal dostanie nowe skrzydła i tak właśnie bylo , nowe odcinki genialne i co sie dowiaduję ze go zdejmują, jest to jedyny serial animowany jak dla mnie który może trwać w nieskończoność, jak to kiedyś ktoś powiedział.... To infinity, and beyond! :(((((((((((((((((((((((((((
W internecie trzeba filtrować KAŻDĄ informacje. Jak nie to coś ci tutaj kiedyś skrzywi psychikę.
Obstawiam, że to jakiś zabieg, twórców by wzbudzić sobą zainteresowanie. Starzy fani oglądneli wszystko, zapomnieli o serialu, teraz robi się szum, nagle sobie ludzie o nich przypomną, po chwili serial znów będzie żył.
starzy fani nie zapomnieli niczego, pomimo, że widziałem wszystkie odcinki Futuramy i wszystkie filmy, ciągle do nich wracam i oglądam po raz kolejny. Co do Simpsonów, to nie dość, że serial zrobił się nijaki to jeszcze zrzyna motywy z Family Guya. Porównajcie sobie chociażby "12 and a Half Angry Men" (FG) i "Dark Knight Court"