czy zna ktoś seriale o podobnym klimacie co futurama, simpsonowie, czy South Park? chodzi mi konkretnie o coś o nerdach
Popieram, bardzo dobre seriale :) właśnie zacząłem oglądać family guy, na pewno to nie jest to samo co south park ale tez wciąga :)
Szczerze to nie wiem któe lepsze, family guy czy american dad. Obie kreskówki w każdym razie biją south park ale to tylko moja opinia. South park bazuje na graniu emocjami, cała otoczka to pokazać coś w bardzo przerysowanym świetle i pokropić np. sceną wkładania chomika w dupsko. Family guy i american dad to kreskówki któe śmiesza dialogami i chamskim zachowaniem bohaterów (peter/roger). Zresztą bohaterowie obu czasami się spotykają.
Bobby kontra wapniaki angielska nazwa to King Of The Hill kreskówka jest owocem Mike'a Judge'a (twórcy serialu MTV, Beavis i Butt-head ) i Grega Danielsa (wieloletniego scenarzysty serialu Simpsonowie) i jak ich poprzednie dzieła też jest zajebista polecam.
coś o "nerdach"? dziecko po jakiemu ty mówisz? poza tym chyba coś mi świta że nie do końca rozumiesz znaczenie tego słowa...
no jasne nerd to kujon przeciez:) dziobak taki w okularach. polecam Rats on Cocaine na Yourubie mozna zobaczyc. z tym ze moze nie jest tak hardcorowy jak futurama.
Rats on Cocaine to niecenzuralny hardkor pełną gębą, amatorska kreskówka ale fajnie się ogląda, polecam.
futurama jest hardcore'owa? W którym momencie bo chyba jedno z nas nie rozumie znaczenia słowa hardcore.
może hardcorem dla kogoś jest doza absurdalnego, czarnego humoru, nie sądzisz?
Jak ma byc "hardcor', to polecam Fur TV. Wprawdzie to "muppety", a nie kreskówka, ale humor trzyma częsciej "jakis tam poziom" w odróznieniu od np. takich "Przerysowanych". Natomiast Family Guy itp. są dla mnie nudne, denne i w ogóle nieśmieszne-tego nie polecam;)