PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125073}

Gęsia skórka

Goosebumps
1995 - 1998
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14213
6,4 8 krytyków
Gęsia skórka
powrót do forum serialu Gęsia skórka

A pamiętacie może odcinek z komiksem? W którym, to, co się działo w nim, działo się też w realu?
Była tam też jakaś impreza....coś miało się stać takiej dziewczynie i chyba tłum ja potrącił...a na
koniec jedna umrła (w komiksie). I cos tam jej z okiem sie stało ;0 ten szczególnie wyrył misię w
pamięci. Dzięki za pomoc ;))

ocenił(a) serial na 9
indzietka2000

O tym grubasku co czytał cały czas te komiksy? I na końcu był człek guma?

Zuber12

Nwm czy byla jakas guma, ale w kazdym badz razie warto sprobowac prawda? :) kojarzysz moze ktory to byl odcinkek? :P

ocenił(a) serial na 9
indzietka2000

Na końcu on jakby "stał" się człowiekiem gumą :)) właśnie szukam tego odc. jak znajdę dam info :D

ocenił(a) serial na 9
indzietka2000

Tu masz wszystkie odc. http://pl.wikipedia.org/wiki/G%C4%99sia_sk%C3%B3rka prawie na samym dole

ocenił(a) serial na 9
Zuber12

nwm ktory dokladnie z nich

użytkownik usunięty
indzietka2000

A czy przypadkiem nie masz na myśli serialu Dark Oracle/Mroczna Przepowiednia? Bo ja takiego odcinka nie pamiętam, a ten opis pasuje właśnie do tego. Tam był komiks, który przepowiadał przyszłość.

Aaa może może;D w każdym bądź razie na pewno srpóbuję;) dzięki:D

użytkownik usunięty
indzietka2000

Nie ma sprawy :) Jeśli jest coś, w czym mógłbym pomóc, to chętnie to zrobię :) Akurat wiele starych serii pamiętam, może nie wszystkie i nie tak bardzo dokładnie, ale oglądało się to i owo, jak coś wiem, to chętnie się podzielę :)

ocenił(a) serial na 10

atak mutantów.

walker666

? :))

ocenił(a) serial na 10
indzietka2000

ten odcinek.

walker666

Aaa:d dobra, już ogarnęłam, dziekuję:))

Witam, mam pytanie, w którym odcinku wystąpił Yeti z Pasadeny?