PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624592}

Głęboka woda

2011 - 2013
7,7 11 tys. ocen
7,7 10 1 11350
Głęboka woda
powrót do forum serialu Głęboka woda

Nazwisko aktora

ocenił(a) serial na 8

Wie ktoś jak nazywa sie aktor, który grał w dzisiejszym odcinku role tego narkomana ? :D

dziubek1991

Wydaje mi sie, ze to on: www.filmweb.pl/person/Krzysztof+Zawadzki-260261

ocenił(a) serial na 8
Blue_Fairy

tak jest to on

ocenił(a) serial na 8
Viljar

no to był trochę do siebie niepodobny :P Ale, dzięki :D

dziubek1991

Ciesze sie, ze moglam pomoc. Pzdr:)

Blue_Fairy

zwróć uwagę że w jego filmografii nie ma tego właśnie serialu, więc raczej nie on. Zdaje się być podobny, ale wychodzi że jednak się mylisz

Bawidamek_filmaniak

Tyle, ze ja widzialam jego imie i nazwisko w napisach koncowych tego odcinka wiec to raczej on. A to, ze nie ma czegos na filmwebie to nie znaczy, ze czegos w ogole nie ma. Na tej stronie jest wiele bledow i niedopatrzen.

Blue_Fairy

aha no to ok. Swoją drogą, też wczoraj własnie ten odcinek widziałem. Podobała mi się gra tej matki, super zagrane. Ogólnie nie był ten odcinek tak poruszający jak z tym alkoholikiem nauczycielem z Bartkiem Topą w roli głównej, tamto miażdżyło, bezwzględne, realistyczne, prawdziwe, prawdziwy polski syf. Ktoś widział wszystkie??

ocenił(a) serial na 8
Bawidamek_filmaniak

Ja widziałem wszystkie i zdecydowanie najlepszym według mnie, był właśnie ten z Bartkiem Topą. Ten ostatni był jak dla mnie odrobinę naciągany, choć gra aktorska tego narkomana i jego matki faktycznie niezła. A tak swoją drogą, jak nazywa się aktorka, grająca właśnie ta matkę ?

dziubek1991

pojęcia nie mam /ciężko też w necie znaleźć/, ale zdaje się że miała jakieś znaczące role w młodości.

dziubek1991

matka: http://www.filmweb.pl/person/Halina+Skoczy%C5%84ska-59272

Bawidamek_filmaniak

Ja tez wszystkie dotychczas wyemitowane odcinki widzialam. Najbardziej podobal mi sie czwarty i trzeci. Drugi odcinek z ta dziewczynka byl wg mnie slaby, zbyt mocno naciagany. Rozumiem, ze to tylko serial i moze byc troche oderwany od rzeczywistosci ale zeby za uderzenie kolezanki od razu do poprawczaka?!

ocenił(a) serial na 9
Bawidamek_filmaniak

na 100% to jest on, kiedyś grał jeszcze pamietam w na dobre i na złe takiego cwaniaczka w skórze co jeździł czarnym jeepem i był chudszy niż teraz, heheh

najlepiej90

tak, jeśli o tamtą rolę chodzi, to podrywał w tym serialu Dorcie Segdę:p Wciąż jeździł i jeździł za nią, ona w końcu się zgodziła na jakąś randke, ale chyba tam coś się później popsuło. Na pewno z resztą, skoro wylądował na dworcu z gitarą i strzykawką w żyle.. Taki kosz musiał boleć...

użytkownik usunięty
dziubek1991

i tak jest zajęty hahahahahha