Głowa rodziny

Family Guy
1999 -
8,0 69 tys. ocen
8,0 10 1 69253
7,9 18 krytyków
Głowa rodziny
powrót do forum serialu Głowa rodziny

9x17

ocenił(a) serial na 6

Co myślicie o tym odcinku?
Według mnie denny, żadnych gag, kompletnie nie śmieszny.
Ciekawe jak oglądalność, bo narazie chyba o 10 sezonie cicho coś.

ocenił(a) serial na 3
mateusz8868

Obejrzałem właśnie odcinek 9x18. O masakra. Jakie to nudne... Ani razu się nie zaśmiałem. Jak tak dalej pójdzie to dla mnie Seth może nawet nie wypuszczać 10tej serii. Seth'owi chyba kasa strzeliła do głowy i już nawet nie stara się... Nowe odcinki Family Guy'a to nuuuuuda...

ocenił(a) serial na 8
aImLeSSik

nic tylko podbić, 9x18 odcinek strasznie słaby. brain i stewie trzymają poziom i jak ich nie ma to każdy odcinek zasysa.

STRFTone

Dokładnie!!! 9x18 beznadziejny!!! Pól odcinka to przeróbka American dad i jakiś denny stary teledysk...! Oby ten sezon skończył się jak najszybciej i nabrali świeżych pomysłów na następny. POZDRAWIAM FANÓW!!! Ps. Czy ktoś wie skąd można pobrać napisy do 9x17??? Napi projekt nic nie znajduje;/

ocenił(a) serial na 6
dino77

na napisy24 są/powinny być.:)

mateusz8868

dzięki:)

użytkownik usunięty
mateusz8868

w porownianu z tymi ostatnimi to moim zdaniem nie byl taki zly, joe podrozujacy z psami , czolowka american dad , i quagmire przyklejony do joe to 3 rzeczy przy ktorych sie uśmiechnąłem na tym odcinku , po odciinkach 9x13/14/15/16 to byl chyba 1 raz

ocenił(a) serial na 9
mateusz8868

jak dla mnie caly sezon 9 jest slabszy od wczesniejszych.bylem bardzo zawiedziony :/

ocenił(a) serial na 8
mateusz8868

Czasem wychodzą śmieszne... czasem nie... np w South Parku jest to samo... ostatnie kilka odcinków to jeden wielki FAIL... zero śmiechu. Myślę że to jakiś ogólny kryzys :P