Głowa rodziny

Family Guy
1999 -
8,0 69 tys. ocen
8,0 10 1 69253
7,9 18 krytyków
Głowa rodziny
powrót do forum serialu Głowa rodziny

Widziałam wszystko do 11 odcinka 10 sezonu. Warto dalej oglądać? Bo coraz mniej to śmieszne ni ciekawe

ocenił(a) serial na 8
Kasiek_haz

Raczej nie, w 10x12 już musiałem przewijać, bo momenty w których lois mówiła jak to źle działa na ludzi religia sprawiały, że robiło mi się nie dobrze. W ogóle cały odcinek również z przerywnikami były niesmaczne, czułem się jakbym przeczytał ulotkę propagującą ateizm a nie obejrzał zabawny serial. Petera i stewiego było stosunkowo mało, ale byli zabawni. Quagmire, meg, brian i lois jak zwykle utrzymują poziom dna :)

ocenił(a) serial na 7
metzger44

Oceniłeś serial 10/10 i cytuje "4 postacie główne utrzymują jak zawsze poziom dna"? Nie myślałeś nigdy o innym, mnie dołującym serialu, bo to dość sprzeczna ocena wyszła:P.

Poza tym chociaż 12-ty był raczej słaby, to ciężko oskarżyć go o ogólny atak na chrześcijaństwo. Wyraźne zwracano uwag.ę że to konkretny dośc radykalny odłam religijny, choć nie bardzo wiem jaki, ale ta książka była swego rodzaju wskazówką.

ocenił(a) serial na 7
Kasiek_haz

12 - ty raczej słaby
13 - Lepiej. Wątek Chrisa nawet ciekawy, za to w wątku Petera wraca jedna z najciekawszych postaci drugoplanowych i choćb po to warto obejrzeć:).
14 - Pomijając parę scen - dnooooooooooooooo jakiego dawno nie było. Nie rozumiem kiedyś była w jednym odcinku fajna postać drugiego Briana którego ukatrupiono natomiast tu wprowadzono... wolę nie mówić ale oby do tego nigdy nie wracali.

Trzeba jednak samemu oceniać a nie opierać się na zdaniu pojedyńczych osób. Mimo to uważam że był okres jak np. strasznie dołował a FG trzymał się lepiej. Po ostatnich 7 odcinkach SP najwidoczniej zmieniła się przeciwwaga i teraz FG ma dużo gorszą średnią.

ocenił(a) serial na 9
Kasiek_haz

Oglądaj dalej, humor jeszcze bardziej posrany, a za niego przecież cenimy FG :D

ocenił(a) serial na 9
Kasiek_haz

Ja oglądam już chyba tylko dla samego oglądania, na 14 odcinków może 6 były przyzwoitych. Jedyne co mnie trzyma przy tym serialu to Brian i Stewie. Generalnie oglądaj , 20 minut tygodniowo to nie taki wielki wysiłek , a może trafią się jakieś śmieszne sceny.

ocenił(a) serial na 9
friko_fw

Tu się muszę zgodzić ostatnie odcinki tylko Stewie i Brian ciągną jak należy reszta ma tylko swoje chwile. Wolałbym żeby się przestali bawić w spin-offy i skupili na jednym wtedy poziom by się nieco podniósł a Cleveland Show i tak mi się średnio podoba.