PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343785}
6,0 437  ocen
6,0 10 1 437
Gakuen Heaven
powrót do forum serialu Gakuen Heaven

Najlepsze shonen-ai jakie powstało! Taki romans, który dopiero na końcu kiełkuje. Wspaniała różnorodność postaci. Gorrąco polecam obejrzenie, lub zagranie w gre o tym samym tytule 8)

Tohma

Jeezuu,jakie G***!!
Na koncu kielkuje?
W ktorym momencie?
Facet przez pierwsze 3 odcinki chodzi po szkole i ja zwiedza,przez kolejne steka i zastanawia sie,dlaczego serce mu bije szybciej i czy pasuje do akademii,a w ostatnim jest superinfantylny pocalunek pod gwiazdami [przed tekstem ze ten facet jest dla niego ''kochany jak babcia'']

Jesli macie wiecej niz 13 lat,nie ogladajcie tego...

ocenił(a) serial na 10
Tohma

Ja też je oglądałam i jest świetne! Jedno z moich ulubionych anime! ^^

ocenił(a) serial na 7
Tohma

Anime średnie, ale warto obejrzeć choćby tylko dla Kaoru ;)

Tohma

'Taki romans, który dopiero na końcu kiełkuje'
dopiero na końcu, ale przez resztę odcinków nie widzę nic, co łączyłoby główną parę. zresztą, główna postać przez wszystkich jest zaczepiana, a ciągle myśli o głupotach oO
'Wspaniała różnorodność postaci'
? postacie są tam chyba najpuściejsze i mało sobą reprezentują. mimo, że roi się od bishów i mnóstwa par lśniących oczu, mało w tych postaciach uczuć.
ale ogólnie podobało mi się, aż tak złe nie jest. takie proste i nie wymagające myślenia.

ocenił(a) serial na 4
Teinei

strasznie nudziłam się oglądając 'Gakuen Heaven' . "Byle dotrwać do końca". Jednak koniec mnie nie zachwycił, tekst o babci wywołał u mnie mieszane uczucia. Nie wiedziałam czy się śmiać, czy płakać nad pustością tego anime. Jak już w końcu się pocałowali to mogłoby to być jakieś bardziej eee namiętne? Strasznie się zanudziłam. Poniżej oczekiwań.

wkrec_zarowke

Skoro Was nudziło, to ja w takim wypadku polecam Junjou Romantica... chociaż pewnie widzieliście :D A jak nie, to gorąco polecam :)

ocenił(a) serial na 10
Tohma

Kreska nie jest za dobra, ale da się obejrzeć ;P

ocenił(a) serial na 10
AkemiDouhito

Ito Keita ma takie piękne, wielkie, błękitne oczyska ♥ Mi się to anime podobało. Nie znudziło mnie. Wiadomo, że daleko mu do Junjou Romantica czy Sekaiichi Hatsukoi, czy choćby do Gravitation, ale moim zdaniem warto obejrzeć.