Najlepsze shonen-ai jakie powstało! Taki romans, który dopiero na końcu kiełkuje. Wspaniała różnorodność postaci. Gorrąco polecam obejrzenie, lub zagranie w gre o tym samym tytule 8)
Jeezuu,jakie G***!!
Na koncu kielkuje?
W ktorym momencie?
Facet przez pierwsze 3 odcinki chodzi po szkole i ja zwiedza,przez kolejne steka i zastanawia sie,dlaczego serce mu bije szybciej i czy pasuje do akademii,a w ostatnim jest superinfantylny pocalunek pod gwiazdami [przed tekstem ze ten facet jest dla niego ''kochany jak babcia'']
Jesli macie wiecej niz 13 lat,nie ogladajcie tego...
'Taki romans, który dopiero na końcu kiełkuje'
dopiero na końcu, ale przez resztę odcinków nie widzę nic, co łączyłoby główną parę. zresztą, główna postać przez wszystkich jest zaczepiana, a ciągle myśli o głupotach oO
'Wspaniała różnorodność postaci'
? postacie są tam chyba najpuściejsze i mało sobą reprezentują. mimo, że roi się od bishów i mnóstwa par lśniących oczu, mało w tych postaciach uczuć.
ale ogólnie podobało mi się, aż tak złe nie jest. takie proste i nie wymagające myślenia.
strasznie nudziłam się oglądając 'Gakuen Heaven' . "Byle dotrwać do końca". Jednak koniec mnie nie zachwycił, tekst o babci wywołał u mnie mieszane uczucia. Nie wiedziałam czy się śmiać, czy płakać nad pustością tego anime. Jak już w końcu się pocałowali to mogłoby to być jakieś bardziej eee namiętne? Strasznie się zanudziłam. Poniżej oczekiwań.
Skoro Was nudziło, to ja w takim wypadku polecam Junjou Romantica... chociaż pewnie widzieliście :D A jak nie, to gorąco polecam :)