Nigdy nie lubiłem tych debili, którzy cenili sobie jakieś głupie i nikomu niepotrzebne kiwki ponad prawdziwą grę zespołową w nogę. Nie wiem skąd to ma niby tyle fanów, ale ja absolutnie nie podzielam ich zdania. 1/10 - po prostu ten serial mnie drażni, zwłaszcza, jak tyle się o tym mówi.
1995 rozumiem ze to twój rocznik
i że myślisz że jesteś świetny w nogę..
Bo piszesz jakby cię coś pokopało...
Nie pokopało mnie, to moje zdanie i nie wiem dlaczego nikt inny go nie podziela. Po wpisie w Ludwiczku widzę, że ty też jesteś 1 z wielu, którzy oczekują bajek, które uczą, więc na twoje życzenie porównam "coś takiego" (nie znalazłęm odpowiedniego słowa na to) do GF. Przede wszystkim ta durnota uczy egoizmu. Piłka nożna to sport zespołowy, a przez to przeciętne dzieciaki grają samolubnie - kiwają się z innymi przez całe boisko i wchodzą z piłką do bramki, nie podając nikomu w tymczasie. Nie cierpię kreskówek, które uczą... złych rzeczy. Pozdrawiam
Złych rzeczy...
No tak to straszna tragedia..(ironia)
Poza tym chyba nie widziałeś wszystkich odcinków,3 serii
Bo ja widziałem i grają tam zespołowo
Każdy sobie pomaga..więc nie wiem z czym masz problem.nie pozdrawiam.
Może bym Ci przytaknął, czy coś w tym stylu, ale patrząc na wszystkie twoje komentarze nie mogę tego zrobić. Ty to najchętniej byś obrażał każdego, kto nie lubi tego, co lubisz, a jak on Ci coś odpowie, to udajesz ironię i nie wyciągasz wniosków, a co gorsza obrażasz użytkownika i sobie z niego kpisz. Ja też wolę Cię nie pozdrawiać, bo nie ma czego...