...zaczyna wkurzać powtarzalność "sytuacji" w meczach - w kółko te same animacje przerenderowane pod
różne areny. Na początku szło przymknąć na to oko, bo poddane recyklingowi były tylko nieliczne ujęcia, ale
teraz całość zaczeło mi się już dość ciężko oglądać... Czy w kolejnych sezonach jest tak samo, czy też może
różnorodność poprawia się z czasem?
[update] Po pierwszym odcinku 3 sezonu... zamurowało mnie. Po genialnym 2 sezonie takie bagno... Poziom animacji 3D na boisku spadł o 10 klas i w ogóle nie ma startu do tego co było wcześniej (nawet do powtarzalnego pod tym względem 1 sezonu). Okropność! Sytuacje na boisku wyglądają teraz jakby producenci zwolnili całą ekpię motioncapture: postacie biegają po prostych liniach jak drewniane lalki i przeskakują między animacjami jak w starej grze komputerowej... Jestem okropnie zawiedziony... tym bardziej, że 2 sezon tak mnie nakręcił na finał... a tu taka lipa. A, i najśmieszniejsze jest to, że pomimo spartolonego CG animacja kreskówkowa diametralnie się poprawiła. O ironio!
Po przeczytaniu 1ego posta który napisałeś chciałem ci odpisać żebyś zobaczył se sezon 3 to zatęsknisz za powtarzalnością się animacji w 1 czy 2 sezonie . Gdyby 3 sezon był robiony w stylu 1 czy 2 - [mam na myśli animacje na boiskach ] to byłby to najlepszy sezon .
Heh Pozdr.
Ja po 10 minutach nowego 3 sezonu załamałem się widokiem animacji i ryczałem w poduszkę :/
W 1 i 2 sezonie każde użycie fluxa było takie EPICKIE ta muzyka ten dym wokół nich coś pięknego , jak zobaczyłem ich mecz z shadowsami w 3 sezonie i te drewniane animacje to mi serce pękło co oni zrobili z tak EPICKIM serialem ;(
Jeżeli chodzi o mnie to też zaczęło mnie trochę denerwować oglądanie tych samych animacji , tyle że na coraz to innych stadionach.Nie mówiąc iż podczas jednego meczu takich animacji było po prostu za dużo a piłka nożna to przede wszystkim różnorodność w wykonywaniu akcji.Jednakże cholernie podoba mi się ten serial i mam tu na myśli wszystkie sezony pomimo iż trzeci odstawał od poprzednich dwóch.