PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=641792}

Galeria

2011 - 2014
3,8 2,0 tys. ocen
3,8 10 1 2035
Galeria
powrót do forum serialu Galeria

Oszaleliście, ten serial zasługuje na 2, może 2.1 a nie prawie 4 ! szok.

Elwes

pamiętam, że pierwsze odcinki był tragiczne, głupie, oceniłam na 1 i dałam sobie spokój, a ostatnio z ciekawości obejrzałam pare odcinków i musze przyznać, że poprawili poziom! wcale nie jest taki zły, na pewno ciekawszy od klanu, bardzo ładna Julia Pietrucha, miło na nia poptarzec

ocenił(a) serial na 2
milenasy

Ja wiem czy ładna ? Taki trochę koń :D

andre_

piekna jest, nie gadaj :D

ocenił(a) serial na 2
milenasy

Jeżeli ktoś lubi konie ... ;)

andre_

w sumie to każdy ma swój gust, al wyzywanie kogoś od koni ( aczkolwiek piekne zwierzęta) trochu nieeleganckie jest :p!w każdym razie dla mnie ona i ten monter w ogrodniczkach Sebastian to najpiękniejsi osobnicy w tym serialu!

ocenił(a) serial na 2
milenasy

Nikogo nie wyzywam, po prostu takie mam skojarzenia. Twarz, sylwetka, sposób poruszania się ... koń jaki jest każdy widzi :D

andre_

dokladnie, "horse alert" jak to sie pisze na innych forach ;)

andre_

Kolega przesadza ;). Jeśli chodzi o jej sylwetkę to ma zapewne ok 180 cm więc trudno, żeby wydawała się filigranowa, ale to już zapewne problem niskich panów, których może wpędzać w kompleksy. Uważam, że w "Blondynce"wyglądała zjawiskowo. Nie na darmo zresztą zdobyła tytuł miss nastolatek, a Wajda wybrał ją do Tataraku. Jeśli juz miałabym porównać kogoś do konia, to raczej osobę z wielką szczękę jak Rosario Dawson, której wielkie zęby i uśmiech przywodzą mi niezmiennie na myśl konia który mówił. A Pietrucha jest typową, zdrową niebieskooką słowiańską blondynką.

ocenił(a) serial na 2
milenasy

Słowiańską blondyną może i tak, ale z dużą domieszką niemieckiej Gretchen ;)