PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=641792}

Galeria

2011 - 2014
3,8 2,0 tys. ocen
3,8 10 1 2035
Galeria
powrót do forum serialu Galeria

TVP zrezygnowała z relatywnie dobrych Londyńczyków, zaprzestała kontynuacji wyśmienitego Pitbulla a teraz pakują kasę w takiego gniota jakim jest "galeria". Takie akcje tylko made in poland...

petersky

Produkcja pewnie pochłania połowę kasy, którą musieli ładować w tamte serie.

ocenił(a) serial na 1
petersky

uklady uklady uklady !

ocenił(a) serial na 5
petersky

Ja nie mogę patrzeć na p. Bukowską i p. Turczeniewicz. Nie wiem czy obie mają na koncie operacje plastyczne, ale grają tak, że ich twarze nie wyrażają żadnych emocji... I zgadzam się, że tvp rezygnuje z ciekawych produkcji jak choćby wspomniani Londyńczycy czy bardziej w młodzieżowych klimatach Tancerzy czy Egzaminu z życia bez dokończenia wątków serialowych. Ja na miejscu osób zajmujących się ramówką tvp pomyślałabym o jakimś teleturnieju dla dzieci i młodzieży jak dawne "Szalone liczby" czy "Krzyżówka 13latków"...

ocenił(a) serial na 1
laleczka874

Zgadzam się, ale nie wiem czy by w obecnych czasach by Krzyżówki 13latków nie spieprzyli tak jak Koło Fortuny.

ocenił(a) serial na 1
Marik1234

kupe kasy wydaja na produkcje gniota , egzamin z zycia byl fajny to zdjeli z anteny.

ocenił(a) serial na 1
petersky

żałosne polskie seriale, czy my nigdy nie zrealizujemy czegoś na zachodnim poziomie? takiego walking dead, falling skies,terra nove? lub chociazby dobrego sitcomu jak 2 broke girls czy how i met ur mother , a jeśli już robią te durne telenowele niech bohaterowie będą tacy jak my, z probeemami prawdziwego życia, nie chce obejrzeć kolejnego serialu z bogobojnymi gospodyniami domowymi i proboszczem, chcę dylematów moralnych, ciężkich decyzji, nie chce obrazu kobiety np, tylko i wyłącznie kochającej dzieci , która zmienia całe swoje życie w 1 odcinku, nie chce bohaterów którzy zawsze wybierają dobro,i o mój boże te żałosne dialogi bohaterów podczas flirtu, po prostu płaczę ze śmiechu, a już spadam z krzesła gdy bohaterowie cwaniakują i sobie groża w rozmowie głowny zły versus protagonista, wspolczuje wszystkim aktorom i patrze na nich z politowaniem ze graja w takim dziadostwie

ocenił(a) serial na 2
morgana000

No z Terra Nova to po bandzie pojechałaś. Przecież to badziewie na poziomie Galerii, z niespójnym scenariuszem, drewnianymi dialogami i żałosną grą aktorską, tyle że w innych okolicznościach przyrody :D

ocenił(a) serial na 1
andre_

nakręc lepsze

ocenił(a) serial na 2
morgana000

Jestem widzem, i z punktu widzenia widza ;) oceniam to co widziałem. :D

Ale zrobić takie g... mając rekordowy budżet na serial to już jest wyższa szkoła jazdy. I fakt że nie będzie dalszego ciągu T.N. też o czymś świadczy.

ocenił(a) serial na 1
andre_

se wyobraz walking dead po polsku xD albo terra nove

ocenił(a) serial na 3
morgana000

Polską wersje Terra Novy pewnie kręcili by gdzieś w Bieszczadach
Pitbulla szkoda bo z życia wzięty i nie był polukrowany jak Kryminalni
Ja tęsknie za Ratownikami i 1920.Wojna i miłośc

ocenił(a) serial na 2
giovanni50

Ratownicy akurat mnie niestety rozczarowali. Pomysł był, ale realizacja ....

ocenił(a) serial na 3
andre_

Największe koszty to helikoptery

ocenił(a) serial na 2
giovanni50

Nie chodzi tu o koszty, efekty itp. Ale scenariusz i realizacja pozostawiały wiele do życzenia.

ocenił(a) serial na 1
giovanni50

1920 to było coś. A jaka obsada.

ocenił(a) serial na 2
Birke_La_Folle

Żarcik ?

Może w porównaniu z Galerią, to było coś. Ale ogólnie słabo.

ocenił(a) serial na 1
andre_

Nie przesadzaj. Ładnie oddane realia, ciekawi bohaterowie, nielukrowani bolszewicy. Mało?

ocenił(a) serial na 2
Birke_La_Folle

Realia ? Obok realiów to nawet nie stało. Wystarczy poczytać trochę poczytać by się o tym przekonać. Do tego gra aktorów najczęściej plastikowa jak w Klanie.

A ci "nielukrowani bolszewicy" - czyli przedstawieni jako banda pijanych idiotów. Ciekawe w ogóle jakim cudem odparli nasz atak i dotarli prawie pod Warszawę :D

andre_

Zgadzam się, słaby był ten serial. Ratownicy- nie było najgorzej, mnie rozczarował brak Lindy reklamującego usilnie ten serial (praktycznie w nim nie grał a szkoda). Mam nadzieje, że będzie druga seria i obsadzą tam Linde w typowej dla niego postaci.

ocenił(a) serial na 2
mercg

Linda podobno zachorował w trakcie zdjęć i scenariusz przerabiali.Ale i tak Ratownicy mogli być dużo lepsi, nie wiem czemu tak spieprzyli temat który praktycznie jest samograjem.