PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=641792}

Galeria

2011 - 2014
3,8 2,0 tys. ocen
3,8 10 1 2035
Galeria
powrót do forum serialu Galeria

Ktoś za bardzo odjechał pisząc "scenariusz", że o poziomie tzw. dialogów nie wspomnę.

Chyba stracą wiernego widza :D

ocenił(a) serial na 1
andre_

Jestem bez pc. Tylko troche korzystam z neta na telefonoe. Nie jestem w stanie szukac bo szkoda pakietu.

ocenił(a) serial na 2
andre_

I kolejne durnoty.

Standardowy numer w polskich serialach: ktoś ma problemy ze zdrowiem, ale oczywiście własnemu synowi ani słowa, lepiej zejść na zawał, niż się przyznać. Kochana wnusia na pewno się ucieszy jak dziadek nagle kopnie w kalendarz.

Naiwny główny bohater (a niby taki "prawie prawnik") przejmuje spadek po matce (swoją drogą dziwnie szybko się to odbyło jak na polskie sądownictwo) nie sprawdzając czy hipoteka nie jest przypadkiem obciążona przez jakieś machloje WoYdaTTa. Dziecko w przedszkolu by coś podejrzewało, a on nic, pierwszy naiwny.

Wczorajszego odcinka nie oglądałem, ale też pewnie były kolejne absurdy.

ocenił(a) serial na 1
andre_

on juz dostal ten spadek??

ocenił(a) serial na 2
JustyxD

A jak :) Bardzo szybko jak na nasze sądy, prawda ?

ocenił(a) serial na 1
andre_

kilka odcinkow ominelam a on juz spadek dostal ;d hahha

ocenił(a) serial na 2
andre_

A teraz oczywiście następna która jest w ciąży i nie wie z kim. Cóż za oryginalny pomysł ...

ocenił(a) serial na 1
andre_

ta i ten mlody co go siostra podejrzewala ze cpa

JustyxD

Dziw bierze ze serial przetrwał aż ponad 50 odcinków. Zaczęłam go oglądać w nadziej ze coś się ruszy ale nie ... bo po co Tam nic się nie dziej prymitywna "ekskluzywna galeria" w dodatku cholernie przypomina scenerie z kiedyś jakże popularnych "Tancerzy" w ogóle nie przypomina jakiegokolwiek centrum handlowego (nie mówiąc o galerii) Cały scenariusz chyba był pisany w pospiechy ble czyś zapełnić czas antenowy, dialogi debilne,sytuacje tandetne w których każdy normalny człowiek by się połapał o co komu chodzi. NP
Ten cały Woidat główna bohaterka jest albo kompletnie głupia albo naiwna myśląc ze gościu (niewiedzieć ze jest jej ojcem (a może wie tylko My o tym nie wiem ze on wie)) pomaga jej przez całe 50 odcinków i wystawia ją na piedestale tylko i wyłącznie z dobroci serca...
Sama Karolina biedna pokrzywdzona bezradna najlepiej niech stanie na środku i ryczy przez cały sezon serialu
Adam niby taki wykształcony a nic nie umie zrobić sam wszyscy go wyręczają .. nawet o laskę nie umie zawalczyć ..
Anita próbuje być zał i podstępna ale jej nie wychodzi
Całą reszta to tłum naiwnych a najbardziej denerwuje mnie ten dzieciak i jej ojciec Który pozwala jej wagarować oszukiwać kłamać itp .. normalny tatuś spuścił by manto szlaban na miesiąc i bachor by się uspokoił z głupimi wyskokami...

ocenił(a) serial na 2
Kasmilla

Nie tyle "przetrwał" co zdaje się od razu nakręcili kilkadziesiąt odcinków, więc siłą rzeczy je teraz do końca wyemitują. Ale byłbym bardzo zdziwiony gdyby zaczęli kręcić następne. Ten serial to żenada.

andre_

you know tvp na gwałd szuka widzów więc emitują wszystko co się da

ocenił(a) serial na 1
Kasmilla

mnie rozwala jak karolina z matka swoja umarla gada. jakby ona nie mogla jej powiedziec ze woydat jest jej ojcem ( no bo chyba by go poznala?)

JustyxD

no wiesz nie moze jej powiedziec jakbyś oglądała uwaznie usłyszała byś ze matka duch to jest wytwór wyobraźni karoliny i sama od siebie nic nie moze dodać :D

ocenił(a) serial na 1
Kasmilla

masakra ;/ :p

ocenił(a) serial na 1
JustyxD

tak glupiego serialu juz dawno nie bylo, ciagle to samo, Adam z Karolina nie moga sie dogadac, mala oszukuje dziadka i ojca, Wojdat wszystko moze wszedzie ma uklady a juz ta rozmowa z matka dobijajaca. Aktorka ktora gra Karoline aktorka raczej nie jest cos okropnego za grosz talentu, wiecznie jedna i ta sama mina , chodzi naburmuszona a wszyscy jej nadskajuja Adam, kmpela jej chlopak, Wojdat masakra. Jeszcze twarz galerii przeciez ona wyglada beznadziejnie.

ocenił(a) serial na 1
sonnenEW

i oczywiscie zazdrosna wredna siostrzyczka ;]

JustyxD

co zrobić trza przeboleć.. mnie się wła.sie jedynka zepsuła odetchne z ulgą

ocenił(a) serial na 2
andre_

I znów ten sam tani chwyt, najpierw "oni" już mieli się pogodzić ale zapaliło się światło (straszna przeszkoda swoją drogą), a potem "on" szedł by sięz nią zobaczyć i oczywiście MUSIAŁ trafić akurat na te trzy sekundy, gdy "ona" wisiała WoYdaTTowi na szyi. K... czy scenarzyści naprawdę nie mają żadnych pomysłów jak popchnąć akcję, tylko w kółko te same zbiegi okoliczności ?

ocenił(a) serial na 1
andre_

najlepszy to jest watek gdy ta blondyna chciala uwiesc tamtego co pracuje dla woydata a teraz go bedzie szantazowala ;d

ocenił(a) serial na 2
andre_

Dzisiaj podobno 3 odcinki po kolei i na tym wreszcie koniec tej superprodukcji.

andre_

KONIEC :) czekamy na następne "dzieło"

ocenił(a) serial na 2
barbara nasilowska

Zrobić gorsze od tego knota to już będzie niezłe wyzwanie. No ale TVP może dać radę :D