PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=641792}

Galeria

2011 - 2014
3,8 2,0 tys. ocen
3,8 10 1 2035
Galeria
powrót do forum serialu Galeria

.. ale jedynie do bardzo przykrych wniosków, iż robię to, żeby go "hejtować". Smutne me życie. A, i pozwolę sobie zacytować, "laska z uśmiechem Jokera" irytuje mnie tak bardzo, że żałuję, że nie mam pod ręką żadnego plastikowego kubeczka gdy to oglądam.

kuralbn

Denerwuje mnie że robią z niej kolejną piekną, dobrą i cudowną kobiete na miarę Martusi z M jak Milość. Siedzę teraz na urlopie macierzyńskim w domu i z nudów wciągnełam się w te wszystkie durne Klany, M jak Miłość, a Galeria to jest tak arcy durna, że pomimo najszczerszych moich chęci nie potrafię zainteresować się tym serialem, a na prawdę nie mam dużych wymagań.

ocenił(a) serial na 2
milenasy

A ja siedzę w domu po wypadku i mam tak samo jak ty. W Galerii nawet nie bardzo jest się z czego pośmiać, jakieś to bezpłciowe takie.

ocenił(a) serial na 1
andre_

święta i walnięta na dodatek, ten wątek z duchem matki naprawdę mogli sobie darować.. Z polskich seriali to jedynie "Pensjonat pod różą" trawię, z czysto sentymentalnych powodów. :) I raz na jakiś czas obejrzę, jak akurat leci na Polsat 2. A tak to polecam jakieś zagraniczne sitcomy, moim zdaniem o wiele lepsze niż "polskie", licencjonowane produkcje.. Żeby to chociaż ich pomysł był.

kuralbn

Moge miec nadzieje ze serial umrze śmiercią naturalną i bedzie jak z rezydencja i zaden aktor tu nie pomoże