PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10011879}
6,7 11 tys. ocen
6,7 10 1 11187
6,0 3 krytyków
Gang Zielonej Rękawiczki
powrót do forum serialu Gang Zielonej Rękawiczki

Co za badziew!

ocenił(a) serial na 1

Nie wiem ile trolli pisze tutaj, że taki fajny serial... ŻENADA !!! I to jest Netflix ????

marekmatar

100% zgoda, czytam tyle pochlebnych wpisów i zastanawiam się skąd one? Polska szmira, drewniane aktorstwo i ta wkurzająca muzyka zajmująca sporą część filmu. Szkoda czasu chyba, że ktoś lubi oglądać reklamy, taki sam zysk intelektualny.

ocenił(a) serial na 4
ajron1960

byłam pewna, ze serial rewelacja skoro 7 gwiazdek. No właśnie, skąd one się wzięły? Nudny jak flaki z olejem, gra aktorska tez pozostawia wiele do życzenia..

ocenił(a) serial na 8
ajron1960

No patrz jak można się różnić w ocenach. Jeden z przyjemniejszych seriali ostatnich lat, wyróżniający się w zalewie plastikowego, schematycznego do bólu kiczu. Inteligentny, ciepły, pomysłowy, momentami błyskotliwy, delikatny, pełen humoru, zabawny, wzruszający, wrażliwy na świat. I pewnie nie dla każdego.

ocenił(a) serial na 1
marekmatar

również wcześniej napisałam watek o tym gniocie. Mnie się wydaje, że te oceny i zachwyty są od osób pracującym przy tym filmie, być może od samych aktorów. Przeciętny widz, nie oceni tej szmiry powyżej 2 gwiazdek.

marekmatar

Moim zdaniem też te oceny od 8 go 10 gwiazdek, to nie są trolle, ale po prostu część promocji serialu. Natomiast tak słabych rzeczy nie da się uratować, nawet dając 11 gwiazdek na 10. Produkcja przejdzie w niepamięć. Szkoda aktorek, ale widocznie nie dostały lepszych propozycji. Może Filmweb powinien chociaż trochę zadbać o odsiew tych kont? W każdym razie, oglądając kolejny serial na Netflix utwierdzam się w przekonaniu, że ludzie nie wiedzą, co im wyjdzie, kiedy zaczynają produkcję, inaczej by nie zaczynali.