Słaby, przewidujący, kompletnie nieśmieszny, a momentami wręcz żenujący.
Nie rozumiem tych słów zachwytu, ale może ci, którzy dają więcej niż 5 * nie mieli okazji, by obejrzeć naprawdę dobre produkcje.
Gdybyś był bystry, to wiedziałbyś co oglądam i jak to oceniam. Ale, że nie jesteś, to pozostań w sferze swoich hipotez. Które niewiele mnie obchodzą.
Gdybyś był bystry, to doskonale wiedziałbyś gdzie mam twoje zdanie o Gangu oraz to co oglądasz i jak oceniasz.
To po jakiego grzyba wchodzisz w MÓJ wątek i przypindalasz się do MNIE robiąc durne insynuacje? Idź i rób sobie dobrze w innym miejscu.
Twój wątek jest na publicznym portalu, a nie na prywatnym profilu dostępnym wyłącznie dla waskiej grupy znajomych. - to taki drobiazg.
Pisząc tak arogancki i pogardliwy komentarz wobec osób, którym spodobał się ten serial nie oczekuj wyłącznie głaskania po głowie przez podobnych sobie.
Jednak jesteś bardziej tępy niż pierwotnie zakładałam :/ Napisałeś "Gdybyś był bystry, to doskonale wiedziałbyś gdzie mam twoje zdanie o Gangu[...]" dając do zrozumienia, że nie obchodzą cię moje opinie i komentarze. A skoro cię nie obchodzą, to ponownie zapytam - po jakiego grzyba się mnie czepiasz? Masz aż takie problemy z głową? Pytanie retoryczne, bo widzę, że masz i to poważne.
W sumie zrozumiałe, że chciałbyś swoje problemy przerzucić na innych, ale wiesz - dobry lekarz, odpowiednio dobrane leki i spokojna terapia mogłyby ci bardziej pomóc. Natomiast internet w niczym ci nie pomoże a wręcz przeciwnie - może zaszkodzić. Trzymam kciuki za twój powrót do równowagi. Powodzenia.
"Pytanie retoryczne, bo widzę, że masz i to poważne" - można na polski?
Serial nie może być "przewidujący". "Przewidywalny" owszem.
To jest po polsku. Wystarczy przeczytać całość (a nawet tylko dwa ostatnie zdania), a nie wyrywać z kontekstu. Spróbuj :) Co do "przewidujący/przewidywalny" zgadzam się w zupełności. Niestety na forum FW nie ma opcji edycji lub usunięcia komentarza, a to, że słownik w komórce podpowiedział złe słowo zauważyłam dopiero po wysłaniu.