PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=834428}

Gangi Londynu

Gangs of London
2020 -
7,5 4,1 tys. ocen
7,5 10 1 4125
7,4 8 krytyków
Gangi Londynu
powrót do forum serialu Gangi Londynu
ocenił(a) serial na 8
D_M_A

Dzięki za Twoją opinię bo dzięki niej dowiedziałem się o tym serialu "4 Blocks" i właśnie jestem w połowie sezonu 1. :-D

Zaś czy "Gangs of London" to marna podróbka czy też nie(chociaż zauważam podobieństwa)to dowiem się jak skończę ów "4 Blocks".

adas_tcz_filmweb

To się cieszę, że poleciłem :) Napisz jak ci się podobało, bo mnie jednak bardziej niż londyńskie zaciekawiły berlińskie bandziory (pewnie przez ciekawsze dla mnie postacie).

ocenił(a) serial na 8
D_M_A

Aktualnie jestem na ostatnim odcinku sezonu pierwszego przez jakieś dobrych kilka dni. :D Nie to, że aż tak mnie nie zaciekawił ale za dużo seriali innych rozpoczętych i ten jakoś nie jest na górze listy. :D Jednakże ogląda się go dobrze. Mam nadzieję tylko, że w kolejnych sezonach/odcinkach będzie choćby ciut ciuuut bardziej brutalniej. :D

ocenił(a) serial na 7
D_M_A

Absolutnie się nie zgodzę. To raczej przeniesienie Raidu II do Londynu. 4 Blocks to znakomity serial, ale zupełnie inny. Treściowo i formalnie. Wizualnie (a to dla mnie ważne) nie umywa się do Gangs of London. A już sceny akcji to zupełnie inna liga. GoL jest prostszy od 4B ale wyraźnie inne miał cele.