PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=834428}

Gangi Londynu

Gangs of London
2020 -
7,5 4,0 tys. ocen
7,5 10 1 3986
7,4 8 krytyków
Gangi Londynu
powrót do forum serialu Gangi Londynu

By czerpać zabawę z oglądania tego serialu należy już absolutnie nie zwracać uwagi na fabułę i jej uproszczania i absurdy. Cieszmy się scenami akcji, bo te wciąż są na najwyższym poziomie. Ogółem jednak 7/10 to max co można zaproponować, głupot jest już zbyt wiele

Longbow

Czy trzeci sezon oglądałeś na polskim streamingu?

ocenił(a) serial na 6
LukarioSkywalker

Nie, mam od znajomego dostęp do platformy anglojęzycznej, ale są angielskie napisy, a sam język nie jest mi obcy więc oglądam wersję ENG. Jestem dopiero na trzecim odcinku, im dalej w las tym weselej :D Choć powtórzę się - sceny akcji topka, serio

ocenił(a) serial na 8
Longbow

Skończyłem wczoraj oglądać 3 sezon i niestety im dalej tym gorzej :( Sceny akcji nadal cieszą i są naprawdę brutalne, ale fabularnie niestety leci w dół

ocenił(a) serial na 6
xGalba

5 odcinek jest super, babeczka świeżo po porodzie klepie kilku gości na raz, widocznie ma więcej siły ^^ Szkoda, zepsuli dobry serial

ocenił(a) serial na 8
Longbow

No ren odcinek najbardziej mnie zniszczył:) Nie wierzyłem,że to nakręcili...

ocenił(a) serial na 8
Longbow

zgodzę się z tymi głupotami namnożyło się ich w tym sezonie trochę, ale i tak lubię ten serial..

ocenił(a) serial na 6
Longbow

Nie no ten 3 seson to jakas masakra poddalem sie w polowie,to jest tak debilne ze szkoda slow,bede musial odchorawac chyba kilka dni.Chyba scenarzysta byl nacpany bo innego tlumaczenia nie znajduje.