PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=407005}

Gdzie pachną stokrotki

Pushing Daisies
2007 - 2009
7,8 9,8 tys. ocen
7,8 10 1 9772
6,4 7 krytyków
Gdzie pachną stokrotki
powrót do forum serialu Gdzie pachną stokrotki

:)))))))

użytkownik usunięty

Świetny serial naprawde:) Polecak każdemu kto uwielbia klimaty Tima Burtona;)

użytkownik usunięty

Zmieniam jednak zdanie po obejrzeniu wszystkich odcinków...serial jest GENIALNY!!!:)Naprawde niesamowity klimat i humor:)))

ocenił(a) serial na 9

A skąd masz wszystkie odcinki? Ja zamierzam oglądać regularnie na Canal+ =)

użytkownik usunięty
Hakeldamach

heh a ja nie mam C+ niestety:/ Jak narazie obejrzałem 9 odcinków...chyba więcej nie ma...

01x01 Pie-lette
01x02 Dummy
01x03 The Fun in Funeral
01x04 Pigeon
01x05 Girth
01x06 Bitches
01x07 Smell of Success
01x08 Bitter Sweets
01x09 Corpsicle

ocenił(a) serial na 8

Są, albo będą w ilości 22. Na 100%.

Ja jak na razie widziałem tylko część drugiego odcinka i powiem szczerze nie powalił mnie, ale tak do końca go nie zrozumiałem, więc to pewnie tłumaczy to, że mi się tak bardzo nie spodobał.

ocenił(a) serial na 3
gemboyrob

No 2 odcinek to raczej lipa, samochód na kwiatki?ludzie zamiast manekinów?
no i ta wścibska Charlotte. To raczej marna podróbka Burtona, zbyt to cukierkowe w stosunku do głównych aktorów a za bardzo makabryczne dla reszty. Jeśli mają sie tak słodko mizdrzyć przez cały serial to ja wysiadam :)

ocenił(a) serial na 10
gemboyrob

jest tylko 9 odcinkow. planowano 22 ale byl strajk scenarzystow.. nastepne odcinki dopiero w nowym sezonie.

Tlumaczenie na Canal+ to niestety glownie zjadanie najsmieszniejszych tekstow ;)

ocenił(a) serial na 10

też nigdzie nie widziałam więcej niż te wypisane. na stronie imdb jest przy aktorach napisane, że główna postać występuje w dziewięciu odcinkach, a na stronie bbc też więcej nie widziałam. najprawdopodobniej jeszcze nie wypuścili, bo to by było nielogiczne, gdyby tylko te dziewięć było...