Genialna przyjaciółka (2018)
Genialna przyjaciółka: Sezon 4 Genialna przyjaciółka sezon 4, odcinek 10

Genialna przyjaciółka | Restytucja

Riparazione 1h 6m
8,0 54  oceny
8,0 10 1 54
Genialna przyjaciółka
powrót do forum s4e10

Na chwilę zaniemówiłam jak uświadomiłam sobie, że to był ostatni odcinek.
Wspaniały serial i bardzo ciekawa historia. Książki też bardzo polecam :)

ocenił(a) serial na 9
PatrycjaGolebiowskaa

Własnie skończyłam oglądać ostatni odcinek i mam podobnie. Szkoda,że to juz koniec tego cudownego serialu.

Doro21

To prawda… smutne :(

PatrycjaGolebiowskaa

Wielka szkoda że to już koniec….

PatrycjaGolebiowskaa

Nie ma teraz na co już czekać …. :/

PatrycjaGolebiowskaa

Wielka szkoda...czytałam książki...każdy odcinek serialu był dla mnie niczym rytuał...uwalniał całkiem od wszystkiego. Będę wracać do tego serialu, a szczególnie sezonów 1 - 3.

F_A_N_T_A_Z_J_A

Mam to samo. Oglądając pierwsze sezony czułam się jakbym była tam razem z nimi. Pierwszy raz od dawna serial mnie tak wciągnąl, ze nie moglam przestać oglądac. To była historia pełna bólu, radości i wzruszeń.

PatrycjaGolebiowskaa

Czy polecacie seriale/ filmy w podobnym stylu?

ocenił(a) serial na 9
PatrycjaGolebiowskaa

Też mi mega szkoda po obejrzeniu, że to już koniec :( ale ostatni sezon mnie rozczarował, pozostałe były wspaniale zekranizowane, a czwarty spłycał książkę i w przeciwieństwie do poprzednich był zrobiony telewizyjnie i serialowo, a pierwsze trzy były nakręcone kinowo, jakby każdy odcinek był dopracowanym filmem. Baardzo przeciągnięto wątki Nina na większość sezonu, a pozostałe potraktowano po łebkach i później w ostatnich 2 odcinkach pędzili ze zmieszczeniem wszystkiego.

mery_kejt

zgadzam sie. Wiekszosc ostatniego sezonu to smęcenie Eleny, a dwa ostatnie odcinki rozpędzone.