PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=750065}
7,4 925  ocen
7,4 10 1 925
Geun-yeon-eun ye-ppeoss-da
powrót do forum serialu Geun-yeon-eun ye-ppeoss-da

Główny bohater robił co mógł i tylko dzięki niemu oraz reporterowi Kim mogłam obejrzeć ten serial. Postacie męskie były świetnie skrojone. Główna bohaterka nie do zniesienia. Piski, wrzaski, infantylność umysłowa, idiotyczne pomysły. Wszystko uspokaja się dopiero po 7 odcinku. Między głównymi nie ma żadnej chemii. Jej współlokatora ta rzekomo piękna też oddziaływała mi na nerwy, podobnie jak trzecia negatywna bohaterka, biurowa uwodzicielka która z biegunką łapała swojego chłopaka za włosy i ciągnęła go do WC . Rozumiem że one miały być w założeniu przygłupie ale wczuły się w rolę tak,jakby faktycznie miały połowę mózgu. W zasadzie polecam serial fankom Seo Joona który wypadł jak zawsze, dobrze.

Kukartka25

Mam bardzo podobne odczucia. Początkowe odcinki są bardzo męczące za sprawą totalnie irytujących zachowań nie wzbudzającej sympatii głównej bohaterki, do których (oprócz w/w) dodałabym m.in. włażenie pod biurko, pełzanie po podłodze czy też ucieczki w panice... Do tego bełkotliwe wypowiedzi i braki elementarnej wiedzy oraz niemożność zrozumienia najprostszych rzeczy... Wydaje się, że zgodnie z konwencją tej dramy to wszystko miało być bardzo zabawne... ale wg mnie wyszło okropnie. Czy taki był zamysł reżyserski, czy wina leży po stronie złej gry aktorki? Natomiast reporter Kim ... przesympatyczna i urocza postać, moja ulubiona.