napisy są, odcinek dostępny kolejny za 12 dni.
Jak dla mnie bardzo dobry - może mniej muzyki ale generalnie bardzo zabawny -
Sue wymiata z małą Becky hehe
Gdzie oglądałeś 14 odcinek? Ja oglądam "Glee" na iitv .info i tam jeszcze nie ma napisów.
em... powiedzmy że jest taka strona międzynarodowa z czarną flagą na maszcie ;p
bardzo dobry odcinek uśmiałam się ;) Sue wymiata xD
w następnym będą już chyba regionals i wraca Holly;)
no mam nadzieję, że regiony... Holly? Co Ty dajesz hehe
Kapkę się pośpieszyłem - w przeciągu tygodnia chyba obejrzałem od pierwszego do aktualnego odcinka i chcę oglądać dalej a nie czekać...
dokładnie. Ja to się kulałem ze śmiechu jak Sue nagranie jak Will do niej dzwonił... no mistrzostwo świata
zdecydowanie jeden z moich ulubionych odcinków ;)
Scena z nagranie była genialna - nie mogłam powstrzymać śmiechu... no i pijany Blaine ;D
szkoda, że Kurt i Finn tacy grzeczni - chciałabym zobaczyć co wyczyniają po pijaku ;)
Tik Tok a szczególnie jak Brittany zwymiotowała na Rachel i mina Rachel - bezbłędne ;p
Świetne było Ke and dollar sign ha - dyrektor Figgins rządzi. ;D
I wymioty Brittany na Rachel - hahaha.
A mój brat, z którym oglądałam, dobrze zauważył, że na imprezie u Rachel Blane i Rachel nawaleni ostro, ale śpiewają idealnie. ;)
Dla mnie duet Sue - Becky wymiata - mała daje radę... I te cymbałki jako dżingiel
mina Kurta na końcu wymiata xD
urszulankaa ludzie, którrzy potrafią śpiewać nawet po pijaku robią to dobrze ;) - mówię z autopsji
Muzycznie odcinek mnie zawiódł. Podobał mi się jedynie duet Blaina i Rachel. Występ ND na Akademii mnie nie powalił, a ich wymioty obrzydziły. Ale odcinek daje radę jeśli chodzi o humor: telefon Willa do Sue "hey... sexy lady....", Ke and dollar sign he, pokazywanie przez Finna różnych typów zachowania po alkoholu, to na pewno na plus.
aha, no i "yep... i'm gay. 100% gay. thank you so much for cleaning that up for me, rachel. listen, save my space in the line, will ya? i gotta go hit the restroom" - powalające!
czy komuś też się wydawało, że w "don't you want me" rachel śpiewała zamiast 'bar' coś jakby 'baw'? ;p
powaliła mnie jeszcze kiecka rachel albo to, jak kurt mówi, że chce zrobić wrażenie na blainie - pokazują blaine'a tańczącego jakiś dziwny taniec - a kurt podsumowuje: 'clearly he doesn't have the same concern'.... w ogóle ja chcę więcej pijanego!blaine'a ;p
Świetny odcinek. Blaine na końcu wymiata :) Rachel w sumie też . No i oczywiście boska, jak zawsze, Sue
odcinek mi się podobał... choć tak szczerze to oglądam Glee w tym momencie tylko dla Brittany, która jest moją ulubioną postacią o w 1 serii praktycznie nic o niej nie było, bo ogólnie serial poziomem nie dorównuje nawet w połowie 1 serii tak na prawde to genialny był tylko odcinek 2. Ale wracając do odcinka 14 to uważam, ze był całkiem zabawny i podobało mi się to, że Brittany w końcu zaśpiewała numer Ka dolar sign hy :P Figgins wymiata :P, tak jak zapowiedziała to w odcinku Brittany/Britney. Oólnie odcinek na plus zwłaszcza za humor :D