http://www.youtube.com/watch?v=nEfIkzYUnYA będzie się działo!! Ufffff.
Jessie <3
ciekawi mnie za co Quinn "strzeli lepę" Rachel :)
nie mogę się doczekać sneak peek'ów i piosenek
Właśnie,właśnie, ciekawe za co dostała po buźce. Quinn swoja drogą też jest królową dramy więc pewnie przesadza trochę. No ale przekonamy się za 5 dni o co chodzi. A Jesse jakiś taki blond?
Nie mogę uwierzyć, że Quinn uderzy Rachel!!! To jest jak WOW... Może Rachel przyczyni się do tego, że Quinn nie zostanie królową balu? Mam nadzieję, że większa część odcinka zostanie poświęcona na sam bal, a nie jakieś marne parę minut. No i śpiewający Blaine, a na dokładkę Jessie- już nie mogę się doczekać! To będzie wielki odcinek!!! :)
Oglądałam tą zapowiedź pare razy i przyznam szczerze że dawno już nie czekałam tak niecierpliwie na odcinek Glee! Myślę (ALE TO TYLKO MOJE DOMYSŁY) że Finn widząc Rachel z Jessiem ( na co ewidentnie się szykuje, skoro Rachel nie miała z kim iść na "Prom") wpadnie w taki szał że może nawet się z St.James'em pobije O.o ! Kto wie!
A może chodzi o homoseksualizm Santany i Karofskiego hm? GOD! Nie mogę się doczekać O.o!!
myślę, że Rachel pójdzie z Samem na bal. Jeśli chodzi o promo to gdzieś wcześniej słyszałam, że wszyscy mają być zszokowani bo Kurt(!) zostanie królową balu a Karofsky królem ;D może Rachel dostało się bo właśnie ukartowała to zwycięstwo Kurta ?;D nie wiem, strzelam tylko xD
Też mi się wydaje, że Sam i Rachel pójdą razem. Kurt na królową tak, ale Karofsky na króla- absolunie się z tym nie pogodzę.
Mnie ciekawi czy Rachel jej odda!!! Nigdy nie widziałam Quinn tak wkurzonej- nawet jak biła się z Santaną! W ogóle Jessie pomimo, że wygląda hot, jest bardziej gejowski niz kurt^^
po zapowiedzi jest to chyba najbardziej oczekiwany przeze mnie odcinek tego sezonu z kilku powodów:
1.Jesse!
2.Według wikipedii zcoveruja 'Rolling In Th Deep' - i to w dodatku przez Jesse'go. W takim wypadku moge byc spokojna o ta wersje, Jonathan nawet z klasyki nie robi profanu ;]
3.Akcja z Rachel i Quinn - bedzie ostro
nie moge sie po prostu doczekac coveru Adele ;]
Jessie wreszcie powróci, wolę Rachel z Jessie'm niż z Finnem. Nie mogę się doczekać tego odcinka, czekam z niecierpliwością :)
Na początku byłam za parą Finchel, ale teraz uważam, że żaden z chłopaków się nie nadaje dla gwiazdeczki. Jessie ją zomletował, co jest poniżej ludzkiej godności... A Finn uniósł się dumą i wolał wrócić do swojej pomponiary która go zradziła i miała z innym dziecko, niż wybaczyć Rachel. A co do papy to mam nadzieje, że Berry odda jej dwa razy mocniiej ;D
o tak, niech odda jej dwa lub nawet trzy razy mocniej.
to prawda, zachowanie Finn'a jest dla mnie niezrozumiałe. Mógł wybaczyć Quinn dziecko i sex z Puck'iem, a nie mógł Rachel kilku pocałunków ?
choć szczerzę kibicuję Finchel to jednak jak tak patrzeć to wolę ją z Puckerman'em :D
Promo za wiele nie pokazuje, ale się cieszę, że Jesse wraca :) Zwłaszcza ze względu na cover "Rolling in the deep". Wcześniej czytałam, że mają z tego zrobić duet Rachel/Jesse, czyli jak dla mnie dream team. Nie mogę się doczekać...
Co do Finna, to prędzej czy później na pewno będzie chciał wrócić do Rachel. Wydaje mi się, że fakt, iż łatwiej przebaczył Quinn można tłumaczyć tym, że Rachel bardziej kochał i tym samym mocniej go zraniła. Ale może się mylę. Poczekamy, zobaczymy :)
Ooo, gdyby to był jeszcze duet Jessie i Rachel to by było po prostu doskonale. ;)
Mi się wydaje, że jak pojawi się teraz Jessie i będzie do niej zabiegać znowu. ;) to Finn będzie ją ostrzegać, że on znów ją zrani i przez to, że zobaczy, że jest konkurencja to powie, że mu na niej zależy i takie tam i się pewnie w końcu razem zejdą... a Quinn będzie wkurzona i Jessie też.
Czytałam kilka spoilerów na amerykańskiej stronie... Rolling in the deep bedzie scoverowane przez Rachel i Jessiego. Czytałam też, że Finn i Jessie pobiją się, przez co Quinn nie będzie mogła być królową w parze z Finnem i dlatego Rachel się oberwie.
według wikipedii będą następujące piosenki :
"Rolling in the Deep" Adele Jesse St. James
"Isn't She Lovely?"
"Dancing Queen"
"I'm Not Gonna Teach Your Boyfriend How to Dance with You"
"Jar of Hearts"
"Friday"
;)
Rachel, oddaj jej jeszcze mocniej! :P Rany,jak ja nie znoszę Quinn. Nie mogę doczekać się kolejnego odcinka, wreszcie będzie Blaine, już zaczęło mi go brakować:) Jessie wygląda trochę dziwnie,ale fajnie,że wróci.
http://fyeahgleeclub.tumblr.com/post/5158772769/song-list-for-prom-queen według tej strony, Artie, Puck i Sam ;)
Hmm... czemu jeszcze nikt nie wspomniał o tym jak Kurt uroczo kręci piruety w kilcie;)
czy mnie się zdaje czy Kurt płacze na końcu. może te niespodziewane zakończenie dotyczy jego osoby (jego i Dave'a)?
Mnie też w tym trailerze zaintrygowała właśnie ta scena. Jego wyraz twarzy zdaje się potwierdzać wcześniejsze przeciek dotyczące PQ i PK.
juz jest Rolling In The Deep i Dancing Queen! nie bede wklejala linkow bo moga zostac usuniete ale bez problemu mozna znalezc, powiem tak cover Adele wyszedl im calkiem fajnie, Jesse dal czadu ;D, a Dancing Queen swietnie po prostu! coraz bardziej nie moge sie doczekac tego odcinka ;]
są już prawie wszystkie piosenki poza nieszczęsnym Friday.
jestem trochę zawiedziona Rolling to the deep. Reszta jak najbardziej na plus!
mi też się wydaje, że Rolling In The Deep mogłoby być lepsze, szkoda, że bez podkładu żadnego... ale i tak to lubię. ;) Ale wydaje mi się, że Jessie (Jonathan) ma teraz jakiś taki inny głos niż kiedyś, ale może to tylko takie moje 'zwidy' ;) A Dancing Queen jak najbardziej na tak. ;)
jak dla mnie to Rachel pójdzie z Samem i za to Quinn ja strzeli bo mówi coś o ile dobrze usłyszałam że jak mogłaś mi to zrobić aaaaa nie mogę się doczekać!!!
ale dlaczego miałaby "strzelić Rachel za to, że poszła z Sam'em? Przecież jest z Finn'em. Mi się wydaje, że ruszy ją to, ale nie żeby była w takiej furii.
jest już także i wspaniałe 'Friday'
http://www.youtube.com/watch?v=2R9gcxe0Vho&feature=player_embedded#at=49 haha
Już nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że informacje z Wiki się potwierdzą, bo to nawet ciekawsze niż moje wcześniejsze przypuszczenia. SPOILER: Sam, Mercedes, Rachel, i Jesse idą na bal razem jako przyjaciele. Jesse naprawdę pomaga ND, bo podobno Will potrzebuje odpoczynku (?) Brittany idzie na bal z Artie. Bójka między Jesse a Finn'em jest spowodowana kłótnią Quinn z Rachel. Pojawiło się też zdjęcie na którym Kurt ma na głowie koronę!!! :D
Wiedziałam, że będzie musiało do czegoś dojść między Finnem i Jessiem. ;) I mam nadzieję, że to Finn oberwie. ;)
Oj będzie wesoło, śmiesznie i ciekawie :D Kto się zgodzi ze mną, że R powinna być z J (też ciężko mi wybaczyć mu tą akcję z jajkiem, co nie zmienia faktu, że naprawdę mu na niej zależało)? Nie wiem dlaczego R upiera się przy tym, żeby być z F- on sobie obok Jessego stanąć nie może- pod każdym względem. Fajnie, że R i J idą na bal razem.
Blaine jak zwykle obłędnie idealny :)
jakby tutaj był przycisk "lubię to", to na pewno bym go użyła pod twoim komentarzem ;) nie cierpię finchel, wolę st berry. no i Blaine jest jak zwykle przeuroczy ;)
nowa scena! : http://www.youtube.com/watch?v=t22VKfykx8U
Kocham Artiego coraz bardziej <3