PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46508
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

http://www.youtube.com/watch?v=frqBPokBrDc&feature=player_embedded

"Give me a dollar". I'm dead. XD Rachel, wymiatasz<3

...Więc Blaine i Finn wyjaśnią sobie parę spraw, Tina wygląda fantastycznie, no i w końcu doczekaliśmy się zawodów okręgowych<3

ocenił(a) serial na 7
NeutralGin

Rachel wymiata, racja ;D czyli Sam jedzie z nimi na zawody?

Kelia

Tak:) Sam wróci do McKinley i do chóru i wystąpi z ND na okręgowych.

użytkownik usunięty
NeutralGin

Śmieszy mnie to że do chóru wstąpił główny gitarzysta z zespołu xD Ale oglądalność ciągle spada ;/

ocenił(a) serial na 10

wręcz przeciwnie :P rośnie :)

użytkownik usunięty
misia434

Masz rację. Przepraszam przeczytałem złe info ;)

NeutralGin

Już się nie mogę doczekać powrotu Sama! Uwielbiam gościa :)

ocenił(a) serial na 10
bitziol

Pamiętacie może czy Sam rozstał się z Quinn? Wiem, że byli parą, ale co było dalej?
Zapowiada się kolejny śietny odcinek:) Oglądalność musi rosnąć, bo trzeci sezon jest rewelacyjny:)
"Give me a dollar"-zgadzam się z wami-Rachel wymiata:D

ocenił(a) serial na 6
anitka333333

Zgadzam się z przedmówcą! Sam ma fajne gatki;)

ocenił(a) serial na 10
anitka333333

tak. Sam rozstał sie z Quinn ponieważ ta Q. go zdradziła z Finnem. a pod koniec 2go sezonu spotykał sie z Mercedes potajemnie zanim on wyjechał

i_know_you_love_me

Rejczel to samolubna zawistna idiotka !!!!

NeutralGin

Występ TT na okręgowych :
http://www.youtube.com/watch?v=eRjDd1yD6L8&feature=player_embedded

Czy tylko mnie nie podoba się choreografia...?

NeutralGin

Red Solo Cup by Sam & ND :
http://www.youtube.com/watch?v=17JgBehQLjY

Świetna, cudowna scena <3

ocenił(a) serial na 7
NeutralGin

Nie tylko Tobie, ja również uważam,że choreografia jest słaba, chociaż wstawka z tańczeniem w parach mi się podoba. A widziałaś choreografię do rumor has it/someone like me ? http://www.youtube.com/watch?v=qb7zjKkLCoQ
Wyszłaby nieźle gdyby była DOPRACOWANA, a nie jest. Dziewczyny tańczą bardzo nierówno i to widać.

użytkownik usunięty
NeutralGin

Niestety zaryzykuję stwierdzeniem, że najcześniej choreografia grupowa (i zawsze ta na zawodach nielicząc choreografii VA) jest raczej dość słaba.

W ogóle, wiadomo już kto będzie miał solówki w New Directions?

No, nie powiedziałabym, że słaba... Ale rzeczywiście zdarzają się gorsze momenty i ten mash-up TT to dobry przykład. A po nich spodziewałam się czegoś powalającego, to w końcu prawie same cheerleaderki... A jest dziwnie, zupełnie mi nie podchodzi ich taniec.

Solówki w ND na zawodach mają :
Tina w ABC (plus krótkie partie Mike'a, Quinn i Kurta)
Artie i Blaine w Control
A w Man In The Mirror śpiewają równo wszyscy chłopcy oprócz Kurta i Rory'ego

użytkownik usunięty
NeutralGin

O, dziękuję bardzo za info :)

NeutralGin

Kolejny sneak peek:
http://www.youtube.com/watch?v=WR1EQoX0PgM

I uwaga! :D boska scena:
http://hadeonmehader.tumblr.com/post/13653267639/glee-hold-on-to-sixteen-kublast ian-scene-dl

ocenił(a) serial na 10
elfka77

omg hahahaha, świetna ta scena Klaine/Sebastian, uwielbiam gościa i ten jego wieczny ironiczny uśmieszek nie schodzący z jego pięknej twarzy i tą pewność siebie, ale sobie pocisnęli z Kurtem, zauważyliście jak Blaine odchodził po kawę, jak Sebastian totalnie obczaił jego tyłek ? haha, i wydaje mi się, że to jeszcze nie koniec Sebastiana, a raczej początek, bo wydaje mi się, że taki typ jak on nie rezygnuje z czegoś/kogoś dopóki tego nie zdobędzie, chociaż na ten moment Seblaine nie mają chyba szans, bo zobaczcie jak Blaine czuje się niekomfortowo w takich sytuacjach, ma się wrażenie jakby chciał powiedzieć Sebastianowi Fu*k off!!!, ale jest zbyt grzeczny i dobrze wychowany, i tylko się uśmiecha, zobaczymy jak to się rozwinie, przyda się jakaś drama w tęczowym i jednorożcowym Klaine, mam nadzieję,że będzie więcej scen z Sebastianem w odc.

gwiazdka123_2

Kurt jest świetny:D nie cacka się, tylko od razu idzie do boju i mówi Sebastianowi co o nim myśli, bardzo mi się to podobało. Sebastiana nie polubię, jak można startować do zajętego gościa, wrr. Ale ogólnie świetny pomysł, rzeczywiście Klainowi przyda się taki wątek, byli zbyt idealni, a przecież wiadomo, że żaden związek taki nie jest. Blaine jest zakochany w Kurcie i to widać, więc wątpię, żeby miał chęć na Sebastiana, ale Sebo wydaje się bardzo podstępny. I wciąż przypomina Blaine'owi o Warblersach (choć tu w sumie wydaje mi się, że koleś ma racje, Blaine naprawdę tam świetnie pasował). Myślę, że Sebastian byłby w stanie upozorować jakąś sytuację, którą Kurt by źle odebrał i wtedy już nie mało do kryzysu w związku... Nie mogę się doczekać, co przyniosą kolejne odcinki : >

ocenił(a) serial na 10
gwiazdka123_2

ja też sądzę, że to dopiero początek. wydaje mi się, że Sebastian jeszcze nieźle namiesza

NeutralGin

Sam &amp; Mercedes w HOTS :
http://finchelduets.tumblr.com/post/13654775606/whentheworldslowsdown-canadiangl eek-3x08

Szykuje nam się powrót Samcedes, bo Sam ma zamiar odbić Merc :&gt;

NeutralGin

a miałam cichą nadzieję na Sam&Quinn :)

użytkownik usunięty
vinszea

Dokładnie. Lepsza opcja to Sam & Quinn. Mógłby ją "nawrócić" ;) aczkolwiek równie dobrze mogłaby to zrobić postać Samuela z Glee Project. Myślę, że pasowaliby do siebie

ocenił(a) serial na 9

Jakoś Samy pasują do Quinn :D Nie mogę się doczekać:)

Też bardziej odpowiada mi Fabrevans :) Ale mam nadzieję, że wątek Samcedes poprowadzą jakoś ciekawie, byle nie zrobili z tego drugiego trójkąta Finn/Quinn/Rachel.
A co do Samuela , to mam nadzieję, że nie dadzą mu "na dzień dobry" wątku romantycznego. Cokolwiek, byle nie to :)
Btw. słyszał ktoś, że Damianowi przedłużają kontrakt? Bo nie wiem czy mam się cieszyć czy wątpić...

ocenił(a) serial na 6
NeutralGin

kto to jest samuel z glee project?? oglądałam wszytskie odcinki i nie zwrocilam na niego uwagi,

ocenił(a) serial na 9
biedraczek_2

Drugi zwycięzca The Glee Project, taki z długimi dredami, ma się pojawić niedługo w glee :)

ocenił(a) serial na 6
mini94

oki w takim razie co to jest the glee project.. :P z góry przepraszam moje niedoinformowanie heh :)
a co to pary quinn i sam uważam ze byli świetni, szkoda ze nie pozwolili sie nimi długo nacieszyc.. choc mialam nadzieje ze jak quinn pomagała samowi przy dzieciach to moze do siebie wrocą

biedraczek_2

The Glee Project to swego rodzaju reality show :) Trwał od 12 czerwca do 21 sierpnia br.
Spośród wielu zgłoszeń wybrano finałową dwunastkę, która przez 10 odcinków rywalizowała o wygranie kontraktu na występ w 7 odcinkach Glee. Mieli różne zadania, typu śpiew i taniec ofc :)
Samuel to zwycięzca TGP, podobnie jak Damian (Rory) - obaj mają po 7 odcinków. Po dwa odcinki wygrali Linday Pearce (Lindsay) i Alex Newell (dopiero ma się pojawić).

ocenił(a) serial na 6
NeutralGin

NeutralGin bardzo dziękuje za uświadomienie.. Można to reality show gdzieś oglądnąć?

ocenił(a) serial na 9
biedraczek_2

Wszystko ok, tylko Lindsay gra Harmony czy jak to się piszę ;)

biedraczek_2

Tak, oczywiście Lindsay gra Harmony :) Rozpędziłam się trochę.

TGP można obejrzeć tu (po angielsku): http://www.mopvideo.com/category/tv-shows/latest-tv-shows/popular-tv-shows/the-g lee-project/

użytkownik usunięty
NeutralGin

SPOILER

Jestem właśnie świeżo po obejrzeniu odcinka ósmego. Pierwsze, co mi przychodzi na myśl, to fakt, że Sam wyprzystojniał dzięki zmianie fryzury, chociaż to pewnie nie zmieni mojego podejścia do tej postaci. Wciąż go będę nie lubić :) Odcinek dosyć średni. Zazwyczaj nie słucham piosenek przed premierą i oprócz Troubletones (no mam do nich słabość i nie mogę wytrzymać bez następnej piosenki) nic innego wcześniej nie włączyłam. Świetna piosenka końcowa i "Survivor / I Will Survive". Reszta utworów konkursowych słaba. Zawiodłam się na grupie Lindsay - głos oczywiście ma wspaniały, ale samo wykonanie straszne. Co do piosenek ND... Jakim cudem oni mogli wygrać z czymś takim. Nie rozumiem, mimo że wiadomo było od początku, że zajmą pierwsze miejsce :O

ocenił(a) serial na 6

ABC mi się dosyć podobała. fajnie że zaagnażowali bardziej mike i tinę :) pozostałe ich 2 piosenki kiepskie. Ciekawi mnie czemu sugar motta przeszła do ND skoro z tego co pamiętam will jej nie przyjął

SPOILER

Zgadzam się w 100& z Tobą, Kurenai- nie wiem jak ND mogli wygrać a takimi piosenkami, kiedy konkurowali z Troubletones i ich miażdżącym mash-up'em. Cieszę się, że dziewczyny znowu są w starej ekipie i nie mogę się doczekać na ich własną piosenkę, ale z drugiej strony jestem zawiedziona, że już nie będę mogła co odcinek usłyszeć ich choć jednej piosenki. Zauważyłam też, że Amber bardzo wyładniała- nie wiem, może to dzięki włosom ale wygląda pięknie. Po za tym ogromnie tęskniłam za starą Q ;)

ocenił(a) serial na 8
Georgie

Mi piosenki ND bardzoo sie podobały, Man in the mirror świetne. Układy taneczne też były spoko, prawie każdy z grupy śpiewał. Poza tym ND musieli wygrać by dziewczyny wróciły na regionalne.

NeutralGin

Dla mnie to był najlepszy odcinek sezonu 3.
- występ ND dosłownie wbił mnie w fotel, fantastycznie im poszło. Ich siłą był zespół, fajnie, że każdy miał swoje "5 minut". Zasłużone zwycięstwo.
- jak już wcześniej pisałam - choreografia TT to porażka... Sam mash up całkiem niezły, Mercedes wyglądała ślicznie i ogólnie było fajnie, ale imo czegoś zabrakło...
- występ Unitards - tutaj nie mam zdania, niby wszystko fajnie, ale nie powalająco. Podobało mi się jednak, że Harmony tak ucieszyło trzecie miejsce :)
Wątki poboczne też był świetne:
- powrót Sama (rzeczywiście wygląda duuużo lepiej)
- Tike i rozwiązanie konfliktu Mike'a z ojcem
- Quinn nareszcie poszła po rozum do głowy i daje się lubić
- rozejm Finna i Blaine'a :>
- Sugar.
- We Are Young - najlepsza scena odcinka, najlepsza piosenka trzeciego sezonu.
- Promo &lt;3

Minusów nie było. :D

NeutralGin

Jestem podobnego zdania. Odcinek chyba najlepszy w sezonie i jeden z najlepszych w calym serialu ;) Nie wiem dlaczego, ale lubie jak jest pozytywnie, bez zbednych i sztucznych intryg :)

Powrot Sama to w tej chwili chyba najlepsze co moglo sie przydarzyc Glee ;) z drugoplanowego bohatera, ktorego watki byly przez wiekszosc czasu nudnymi zapychaczami(zupelnie niezasluzenie!) stal sie praktycznie "shining star" calego choru :) i dobrze :)

Osobiscie bylam zachwycona wystepem TT, ale ND tez super. No i podobala mi sie stylistyka w bialo-czarnych garniakach, dodawala im uroku i oryginalnosci :)

Ogolnie, tak jak poprzedniczka nie moge doszukac sie zadnych minusow. Podobalo mi sie wszystko, poczawszy od rozejmu F&B, po cwaniackie usmieszki Sebastiana, pojscie po rozum do glowy ojca Mike'a i wreszcie wyjscie na prosta Quinn :)

Powrot dziewczyn do ND byl wisienka na torcie ;)

użytkownik usunięty
sandra_crashdown

Odcinek świetny! Przynajmniej w moim odczuciu. Ogólnie zawody czy to sectionals czy regionals zawsze są świetne. Moim zdaniem obie grupy były naprawdę dobre, ale mnie szczerze mówiąc bardziej podobały się Nowe Kierunki. "ABC" czy "Man in the Mirror" po prostu miazga. "Control" już gorzej, ale też dawał radę. Mash-Up TT jeden z lepszych w serialu. Ogólnie odcinek bardzo, bardzo na plus. Ale ta oglądalność ciągle mnie martwi ;S niestabilna..

NeutralGin

Świetny odcinek! :) Oczywiście najlepsze było wykonanie: "I Will Survive". A tak poza tym to wielki plus powrót Sama, jedna z moich ulubionych postaci. Cieszę się też, że znów się połaczyli i będą jednym zespołem, ciekawie się zapowiada.

bitziol

Ja też uważam, ze odcinek był świetny. Sam ma rewelacyjny głos, nie wiem dlaczego nie zauważyłam tego wcześniej. Ale Red Solo Cup powalił mnie na kolana.
Scena Blain + worek terningowy - mmmmmmmmniam! chłopak nabiera charakteru. uwielbiam go coraz bardziej.
szkoda Lindsey, bo to chyba był jej ostatni odcienk. bardzo bym chciała, żeby zproponowali jej przejście do ND. ktoś coś słyszał na ten temat?

BlueMarble

Nie wiecie czy trzeci sezon ma być ostatnim? Obiło mi się o uszy, że chyba tak, ale może nie wszystko stracone, przecież Glee jest całkiem popularne.

ocenił(a) serial na 10
mirra1313

Też się niedawno nad tym zastanawiałam... Bo przecież to już ostatni rok w liceum i wszyscy zaraz się rozjadą na wyższe uczelnie...
Dla mnie ten odcinek jest także jednym z najlepszych w tym sezonie. ND moim zdaniem zasłużenie wygrali, Sam wygląda rewelacyjnie w nowej fryzurze, liczę na to, że wrócą do siebie z Queen, bo ich głosy idealnie do siebie pasują;]

ocenił(a) serial na 6
anitka333333

W czwartym sezonie następuje wymiana większości obsady.
A fakt, że Harmony jest drugoroczniakiem tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że twórcy zdali sobie sprawę z pomyłki, jaką było nie przyznanie jej pierwszego miejsca w TGP, i postanowili przywrócić jej postać jako "regular" w sezonie czwartym. Mogłaby się przenieść do McKinley po tym, jak ND wygrają zawody krajowe. Swoją drogą - jej tekst "next year is gonna be a bloodbath" i ten obłąkańczy błysk w oku - mioodzio, uwielbiam tę dziewczynę!

Sam występ ND baardzo mi się podobał - takie właśnie powinny być występy na zawodach. Każdy coś śpiewa, każdy ma szansę się wykazać. To w całym zespole tkwi siła, a nie w jednostkach takich jak Rachel czy Finn, którzy, choć utalentowani, na dłuższą metę są nużący. W tym odcinku nie zaśpiewał tylko Rory - chłopie, co ty tam w ogóle robisz? Najnudniejsza postać EVER.

Przywrócenie Sama wypadło straaasznie głupio i nienaturalnie. Ja rozumiem, że to świat Glee i tam nie wszystko musi być logiczne, ale proszę was!

No i Quinn wreszcie znormalniała - taką ją lubię.

Tyle ode mnie.
Pozdro.

ocenił(a) serial na 9
Arthaniel

Czy tylko ja mam wrażenie, że Lindsay więcej jest w tym serialu niż Damian, który wygrał główną nagrodę?:) A tak w ogóle to myślicie, że ona jeszcze się pojawi? Bo jest na ścieżce świątecznej glee, ale już swoje dwa odcinki zagrała :P

ocenił(a) serial na 9
mini94

A jeszcze, Finn świetnie brzmi z Santaną, z Rachel chyba mi się najmniej podoba. Za to Quinn i Sam też brzmią razem rewelacyjnie. Powinni do siebie wrócić chociaż pewnie to się nie stanie :P

ocenił(a) serial na 10
Arthaniel

O ja, już teraz czuje, że będzie ciężko przyzwyczaić się do nowych aktorów w 4 sezonie:/
A Harmony jest świetna. To trochę taka kopia Rachel-też jest aż za bardzo ambitna i denerwująca na swój sposób;)
Damian jest bardzo sympatyczny, ale jakoś tak bez wyrazu na razie. Robi tło dla chóru, bo ktoś tam być wkońcu musi. Czekam z niecierpliwością na pojawienie się Samuela z dredami:)

ocenił(a) serial na 9
anitka333333

Ja też:D Mam nadzieję, że Harmony przeniesie się w 4 sezonie :)

ocenił(a) serial na 10
anitka333333

A ja za to mam dziką nadzieję, że dadzą się w końcu wykazać Damianowi. Rory mi się bardzo podoba (no wiecie, jako osoba :D) i szkoda że robi teraz za tło...
A kiedy będzie wystp Sam z TGP? ;)

Antoinette_

Ogladnelam w koncu The Glee Project i jestem jeszcze bardziej zla, ze spychaja Damiana na drugi, ba! trzeci plan! Ja rozumiem, ze jest Lindsay, ze jest Sam, ale skoro nie maja pomyslu na wiecej postaci to moze powinni byli trzymac sie zalozen i przyznac jedna nagrode. Bardzo lubie Sama, ale jesli dostanie zdecydowanie wiecej czasu antenowego niz Damian to uznam, ze zostal najzwyczajniej w swiecie wyrolowany! I bedzie mi bardzo przykro bo polubilam go juz przed ogladnieciem TGP.

Czekam na "wjazd" Sama, ale tez licze na wiecej Damiana ;) obym sie nie przeliczyla :P