PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

http://www.youtube.com/watch?v=frqBPokBrDc&feature=player_embedded

"Give me a dollar". I'm dead. XD Rachel, wymiatasz<3

...Więc Blaine i Finn wyjaśnią sobie parę spraw, Tina wygląda fantastycznie, no i w końcu doczekaliśmy się zawodów okręgowych<3

ocenił(a) serial na 9
sandra_crashdown

są jeszcze lepsi. jeżeli to w ogóle możliwe.

ocenił(a) serial na 10
sandra_crashdown

Myślę, że Damian dostanie swoje 5 minut w którymś z odcinków. W tym było takie zagęszczenie akcji, że Damiana ciężko by było jeszcze gdzieś upchnąć. Zobaczcie, że nawet na początku nie było migawki z tego, co wydarzyło się w poprzednich odcinkach. Za to udało się ściągnąć z powrotem Sama, Queen znormalniała, i przede wszystkim wysunęli na pierwszy plan Azjatów, a wszystkie piosenki ND na zawodach były dopasowane do sytuacji Mike'a i jego ojca:)

ocenił(a) serial na 6
sandra_crashdown

zgadzam się z wami.. damian był taką fajną postacią w TGP , a teraz spychają go jako tło, nie stworzyli do niego żadnej fabuły. :/

NeutralGin

Dla mnie najlepszy odcinek sezonu :) Dużo muzyki, zresztą bardzo fajniej, ciekawe wątki. Powrót Sama mile mnie zaskoczyć, mam wrażenie, że wrócił odmieniony, na plus :)

No i oczywiście powrót New Directions , zakończenie było cudowne <3

Brakuje mi tylko jednej rzeczy w tym 3 sezonie. Tego kontaktu Willa z uczniami. W 1 sezonie był dla nich mentorem, teraz sprowadzono go do epizodycznej postaci, a szkoda. Czekam z niecierpliwością na powrót tych relacji z 1 sezonu :)