PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46550
6,8 11 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Mam pytanie dotyczące ojców Rachel. Czy jeden nie miał być czarny,drugi biały? Wydaje mi się,że gdzieś na początku serialu jest taka scena,gdy Rachel pokazuje zdjęcie i opowiada o tym,że jej ojcowie wymieszali spermę,żeby było zabawniej i nie wie,który w rzeczywistości jest jej biologicznym ojcem.A na tym zdjęciu właśnie-biały i czarny mężczyzna. Mylę się? Ta scena była tak kretyńska,że utkwiła mi w pamięci, dlatego proszę o ewentualne sprostowanie ;)

ocenił(a) serial na 10
royo_lilith

Była taka scena, masz rację:) dla mnie beznadziejne jest to, że zmienili aktorów tylko dlatego, że serial stał się sławny i sławni mniej lub bardziej aktorzy próbują się tam wkręcić...

ocenił(a) serial na 7
justi7777

Mały błąd, ale rzeczywiście uważnym widzom rzuca się w oczy. Swoją drogą jeden jest czarny, ale że się tak wyrażę z tych 'bielszych czarnych' ;)

royo_lilith

Dla mnie też to na początku przeszkadzało, ale ostatecznie Jeff Goldblum i Brian Stokes Mitchell świetnie się sprawdzają.

royo_lilith

Tak, pamiętam. W pierwszym odcinku jak Rachel opowiadała o sobie to rzeczywiście byli inni ojcowie. A ta zmiana im na dobre wyszła.