PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Mam pytanie o Chrisa. W ostatnim czacie w ogóle nie widać go w mediach w związku z GLEE.
Czytałam kiedyś o jakichś incydentach związanych z fanami i Crissem Darrenem, ale nic więcej.
Wiem, że pisze swoje książki, ale żeby tak się zamknąć..? Piszcie jeśli coś wiecie w temacie :)

użytkownik usunięty
Mityna

Po czacie miał kilkudniową trasę z podpisywaniem książek. Trochę było go wcześniej w mediach w związku z premierą książki właśnie, kilka wywiadów jeszcze po czacie się pojawiło (chociaż być może przeprowadzonych wcześniej). Czy tak mało się udziela? Teraz pewnie w związku z premierą nowego sezonu pojawią się jakieś wywiady, będzie jakaś uroczysta premiera, czy coś w tym stylu - tak można obstawiać - więc pewnie znowu go zobaczymy.
Zresztą, czy innych tak widać w związku z Glee teraz? Chyba promowanie to dopiero się zacznie. Ale mogę nie mieć racji, bo głównie śledzę to co dzieje się u Chrisa lub Darrena, więc mogę coś przeoczyć. Wiem, że była jakaś impreza Foxa ostatnio i właśnie żadnego z nich na niej nie było.

A o jakich incydentach mówisz? O szalonych shipperach "Crisscolfer"? Oni to niestety od dawna są, nic nowego.

Zauważyłam, że Chrisa nie było na ComicConie i rozdaniu nagród teen choice. Tak jak jest to zrozumiałe w wypadku Dianny to wydawało mi się, że Chris się z resztą bardzo dobrze trzyma, stąd jego brak zwrócił moją uwagę :)) A czy cokolwiek za tym stoi to nie wiem..dlatego zapytałam :))

użytkownik usunięty
Mityna

Na rozdaniu Teen Choice nie był, ale tego dnia miał podpisywanie książek i chat, a że i tak nie wygrał (co obstawiam, że wiedzą wcześniej) to nie musiał być jeśli nie chciał lub był zmęczony.

Co do ComicCon to to jest ta impreza w lipcu co przyjeżdżają różne składy serialowe? W tym roku nie było całego Glee, nie tylko Chrisa.

A co do imprezy, która była na dniach, to mógł mieć inne plany, tym bardziej, że Glee ma teraz przerwę (2-tygodniową bodajże, ale głowy nie dam). Zresztą widziałam zdjęcia tylko odtwórców roli Marley, Rydera, Becky i Sue, także na pewno nie tylko Chrisa nie było :)

ok dzięki :)

użytkownik usunięty
Mityna

Chris był w Niemczech ostatnio - http://instagram.com/p/eSR5LLNde0/ także to mogło być powodem dlaczego go nie było na poniedziałkowej imprezie FOXa :)