Pewnie każdy kto trochę bardziej się interesuje serialem i jego obsadą już o tym wie, HeMo zaciążyła !! dowód | http://gleekoutbr.com/galeria/albums/userpics/10002/008~431.jpg | zdjecie zrobione 6 kwietnia; nasza serialowa Britt jest w
trzecim miesiącu
No dobra, ale co z Britt?? Czy scenarzyści wpiszą ciąże w scenariusz czy "wypiszą" Briit całkiem na jakiś czas?? (przynajmniej do dalszej-drugiej polowy 5go sezonu)
A jeśli Britt zaszłaby w ciąże to chyba tylko z Samem, ale ze spojlerów wynika ze Bram nie przetrwa do końca sezonu (akurat kiedy już ich polubiłem jako parę).
W oficjalnym opisie finałowego odcinka pisze ze Santana wraca do Ohio by postawi Britt na nogi (?) /pocieszyć, pewnie po rozstaniu, lub nowinie o ciąży. Pisze tez ze jedna postać "się pożegna" (say goodbye) ...cokolwiek to może znaczyć.
Ja sądzę że ciąża Britt jest prawdopodobna, jeszcze bardziej jak sobie przypomnę wątek ciąży Rachel i dziwnie szybkie jego zakończenie, akurat w momencie kiedy HeMo się prawdopodobnie dowiedziała o dziecku i zapewne
poinformowała z tym scenarzystów.
Britt pewnie odejdzie z serialu, bo jest tam główną tancerką i podczas ciąży nie może sobie pozwolić na wygibasy. Na pewno nie odejdzie Santana (mam nadieję, że jej postać zostanie jeszcze bardziej rozbudowana, bo jest genialna), więc musi to być Britt niestety. Zawsze sie robi przykro gdy odchodzi ktoś z pierwotnej obsady.
No nie wiem, Britt w tym sezonie stała się jedną z pierwszoplanowych postaci z serialu i już nie koniecznie "tylko tancerką". I bez tańca się przyda(zwłaszcza jeśli będzie z ciąży w Samem to trochę "Gleekowej dramy" na początek 5go sezonu się przyda), poza tym aktorka grająca Kitty jest profesjonalną tancerką podobnie jak Jake, wiec bez HeMo tez może być spektakularnie i ciekawie w tańcu :)
Kto może odejść? Nikt ! Może to być jakaś podpucha(nie pierwszy raz) od Glee żebyśmy oglądali finał sezonu. Ale jak bym miał obstawiać to poza Britt, dodam jeszcze Sue i Becky(Jane Lynch rozpoczyna fuchę na Broadwayu, a co do aktorki grającą Becky to zawsze mam przeczucie ze może odejść z serialu w każdej chwili z wiadomych zdrowotnych powodów). Po ostatnim odcinku i fabularnie tez jest to możliwe
Wydaje mi się, że odejście Jane Lynch jest mało prawdopodobne. I nie sądze, żeby scenarzyści postawili na kolejną ciążę w serialu. Wydaje mi się, że najnormalniej w świecie Heather po prostu odejdzie z serialu. Teraz jest w 3 miesiącu ciąży. Urodzi za pół roku, czyli wtedy gdy będzie prawdopodobnie 5 sezon startował, odcinki zaczną kręcić miesiąc wcześniej, więć HeMo będzie już w zaawansowanej ciąży. Może dzięki temu Santana dostanie poważne storyline.
Co do Becky to pewnie gdy "skończy skzołę" już jej nie zobaczymy.
Ja gdzieś czytałam, że Jane Lynch i Matthew Morrison podpisali już kontrakty jako pierwsi z gwiazd, także Sue pewnie zobaczymy w 5 sezonie. Co do Brittany, nie wiadomo. Może to ona odejdzie, a może nas zaskoczą i odejdzie ktoś w ogóle nie spodziewany, chociaż mam nadzieję, że nie będzie to nikt ze "starej" obsady. :)
Podpisane kontrakty jeszcze o niczym nie świadczą, dobrym przykładem jest Dianna Agron(Quinn) która wystąpiła w ilu odcinkach w tym sezonie? Trzech! A na papierze jest w stałej obsadzie(regular)