PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46516
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Mi osobiście bardzo się spodobał, mimo, że wystąpił dopiero w jednym odcinku, zrobił duże wrażenie, poza tym, że jest niesamowicie przystojny, świetnie śpiewa i ma uśmiech na który nie mogę przestać się gapić wydaje się być ciekawą postacią, pewny siebie, przekonany o własnej zajebistości, bezpośredni, taki cwaniaczek,otwarty, widać,że lubi się dobrze zabawić, strasznie chciałabym go na zawsze w serialu, na razie wiadomo, że pojawi się w 8 odcinku, w ogóle to nie wiem skąd Murphy bierze takich przystojniaków. Może to dziwne bo kocham parę Kurt/Blaine ale od 5 odc. jestem totalnie za Blaine/Sebastian, boże jak oni się na siebie patrzą, iskrzy jak cholera, chemię mają niesamowitą, myślicie, że jest szansa na tą parę w serialu? na pewno byłoby to ciekawe, mam wrażenie,że Kurt trochę tłumi Blaine'a, który trochę stracił przy nim charakteru,Blaine nie musi być takim grzecznym chłopczykiem jakim jest przy kurcie, mam wrażenie,że Kurt wybiera mu nawet ubrania, te muszki, czapeczki, wcześniej jak nie byli parą jakoś tak się nie nosił, myślę,że z czasem jak Blaine zacznie coraz częściej spotykać się z Sebastianem, spodoba mu się jego luźny sposób życia, i może coś z tego będzie, jak myślicie?

ocenił(a) serial na 10
gwiazdka123_2

Sebastian jest taki hot,że ja nie mogę, nooo. Skąd oni mają takich przystojniaków?!?!
Chociaż jestem zagorzałą fanką Klaine i shipuję ich gdzie tylko mogę to coś czuję,że polubię Blaine i Sebastiana, bo zgadzam się dokładnie z tym co napisałaś. Zobaczymy, co będzie dalej, i mam nadzieję na jak najwięcej Sebastiana :>

gwiazdka123_2

Przystojniak. Myślę, że trochę namiesza w serialu ( oczywiście pozytywnie).

Podobała mi się piosenka Uptown Girl :)

ocenił(a) serial na 7
Silver_Lane

Jak dla mnie Sebastian jest mega przystojny, ma cudowny uśmiech i fajowo śpiewa (co prawda nie słyszeliśmy zbyt dużo jego głosu ale i tak AAAH <3). Mam nadzieję, że namiesza i sprawi, że Klaine rozejdą się na zawsze (nie rozumiem jak można shippować parę, w której jeden ranił drugiego, wiedząc o jego uczuciach i nagle się zakochał po usłyszeniu piosenki, jaką Kurt zaśpiewał po śmierci ptaka).
Nawet jeżeli taka świetna postać miała się już zmarnować z Blaine'm, którego nie cierpię, to wolę nawet to od Klaine.

TryptOfanatic

Natomiast mi on sie nie spodobał. Taki puszczalski cwaniaczek. Tylko by sie bzykał po kątach i w kólko tylko to, ale mysle,ze jednak Blaine z Kurtem zostaną tak czy inaczej ze sobą. A piosenka była beznadziejna i do d u p y ! :)

gwiazdka123_2

Ja jestem na TAK . Sebastian jest really hot, pewny siebie, troszkę arogancki, bezczelny, dowcipny, elokwentny, a z tych paru linijek w "Uptown Girl" wnioskuję, że głos też ma niezły.
Bardzo chciałabym zobaczyć jakieś małe Seblaine (jest chemia!) i trochę dramy dla Klaine. I duet Sebastiana z Blainem, albo nawet i z Kurtem :D

ocenił(a) serial na 10
NeutralGin

"I duet Sebastiana z Blainem"

O tak, tak! Me gusta. Chyba bym umarła jakby zaśpiewali razem, to by było niesamowite:)

gwiazdka123_2

"mam wrażenie,że Kurt wybiera mu nawet ubrania, te muszki, czapeczki, wcześniej jak nie byli parą jakoś tak się nie nosił,"... Moim zdaniem te ubrania to akurat strój typowy dla Blaine'a - co do wcześniejszego ubioru - trudno żeby miał na sobie muszki, czapki czy za krótkie spodnie gdy był jednym z uczniów Dalton i praktycznie cały czas spędzał w mundurku.
Co do Sebastiana... Postać mi się podobała - przynajmniej do odcinka "Michael" i sytuacji z solą kamienną. To było takie... nawet nie tyle wredne i głupie co też i po prostu nie na poziomie. Lubię wredne postaci, ale on wykazał się w tym wypadku brakiem jakiejkolwiek elegancji. Lubię docinki słowne, podobałaby mi się jakaś 'kłótnia' za pomocą piosenek, a zrobienie coś takiego to czyn wręcz desperacki, a przy okazji po prostu plebejski.
Nie mogę też do końca pochwalić jego talentu wokalnego - w 'Uptown girl' nie zachwyca, w 'Smooth Criminal' jest lepiej, Santana bije go o głowę, ale cała scena jest wręcz świetna.