PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Jako, że parę dni temu minął rok odkąd Glee się skończyło nabrałam potrzeby wygadania się. Jak minął wam rok bez Glee? Śledzicie jeszcze losy aktorów? Ja osobiście zaglądam co tam ciekawego tworzą :) Wracacie jeszcze do odcinków albo piosenek z serialu? Ja słucham coverów z Glee prawie codziennie nadal :D Ale do odcinków nie wracam zbyt często. Mam zamiar w wakacje obejrzeć od początku wszystkie odcinki. Jeśli macie ochotę się wygadać to piszcie ja chętnie poczytam ;)

ocenił(a) serial na 7
Kisses_A

Do piosenek wracam cały czas, tym bardziej, że zakupiłam sobie CD z muzyką z Glee. Czasem też obejrzę jakiś odcinek, ale tylko z sezonów 1-3, zajrzę co słychać u aktorów.

ocenił(a) serial na 10
Kisses_A

O tyle o ile jest to możliwe śledzę aktorów co parę dni tzn przeglądam instagramy tt oraz fyeahgleeclub ( najlepszy tumblr o glee działa nadal są tam wszelkie informacje o aktorach ich tt insty zdjęcia papparazi info o nowych produkcjach ) Co do piosenek i odcinków to tych pierwszych czasami słucham a odcinków nie oglądam... parę razy próbowałem ale nie mogę się przemóc. Może za kilka lat wrócę do serialu ;)