Jako, że parę dni temu minął rok odkąd Glee się skończyło nabrałam potrzeby wygadania się. Jak minął wam rok bez Glee? Śledzicie jeszcze losy aktorów? Ja osobiście zaglądam co tam ciekawego tworzą :) Wracacie jeszcze do odcinków albo piosenek z serialu? Ja słucham coverów z Glee prawie codziennie nadal :D Ale do odcinków nie wracam zbyt często. Mam zamiar w wakacje obejrzeć od początku wszystkie odcinki. Jeśli macie ochotę się wygadać to piszcie ja chętnie poczytam ;)
Do piosenek wracam cały czas, tym bardziej, że zakupiłam sobie CD z muzyką z Glee. Czasem też obejrzę jakiś odcinek, ale tylko z sezonów 1-3, zajrzę co słychać u aktorów.
O tyle o ile jest to możliwe śledzę aktorów co parę dni tzn przeglądam instagramy tt oraz fyeahgleeclub ( najlepszy tumblr o glee działa nadal są tam wszelkie informacje o aktorach ich tt insty zdjęcia papparazi info o nowych produkcjach ) Co do piosenek i odcinków to tych pierwszych czasami słucham a odcinków nie oglądam... parę razy próbowałem ale nie mogę się przemóc. Może za kilka lat wrócę do serialu ;)