PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Nie chce pochopnie stwierdzać, ale po obejrzeniu ostatnich dwóch odcinków i przeczytaniu spoilerów, do `I do` jestem pełna nadziei. Nie będzie to już może porywająca komedia z sezonem pierwszego, ale mam nadzieje, że z sezonem 4,będę miała jednak dobre wspomnienia.

Podsumowując odcinek `Diva` :
SPOILERY SPOILERY SPOILERY
JEŻELI NIE OGLĄDAŁEŚ, DOBRZE RADZĘ - WYJDŹ

Dobra zacznę od pocałunka Emmy i Finna, bo jeszcze jestem w szoku.
Wiem, pewnie wielu z was uważa, że twórcy nie mają już pomysłów i tworzą coraz głupsze i bardziej absurdalne wątki.
Ale jeżeli mają być one takie, to proszę jak najwięcej! Wolę to niż nijakich Marley i Dżejka, w wykonaniu nijakiej piosenki.
Wracając - jestem w szoku. Jestem głęboko zszokowana. Ale przeczuwałam coś - od początku odcinka. Dziwne rozmowy jakoś dziwnie wplątane do fabuły, nie trzymające się kupy. Ale podejrzewałam, że będzie to raczej kolejny gniot : Finn nagle stwierdzi, że czuje coś do Emmy, bo ładnie mu się popatrzała w oczy ! I w wątek będzie przypominał ten z pierwszego sezonu, gdzie Rachel kochała się w Shusterze, tylko bardziej nieudolny i naciągany.
Nawet gdy już wiedziałam, że do czegoś dojdzie - kiedy trzymał ją i próbował uspokoić, myślałam , że może się nachylą nad sobą i tak się skończy. Ale jednak był pocałunek.
Ciekawa jestem, jak teraz rozwinie się akcja - szkoda, że pan Shue wraca już w `I do`. Mogłoby się ciekawie porobić xd

Kolejne podsumowania :
Rozśmieszyła mnie przemowa Sue, na temat nad którym się zastanawiałam i uważałam jako absurd 4 sezonu, jakoby absolwenci nie mieli życia czy pracy.
Powrót Santany. Teraz będziemy ją częściej widywać - i bardzo dobrze.
Wątek Tiny i Blaine. Może przetrawię.
TAK KUŹWA WSZYSCY ZMIENIAJCIE ORIENTACJĘ, UCZUCIA Z ODCINKA NA ODCINEK, WTEDY NA PEWNO SIĘ POŁAPIE

A no i Kurt i Rachel - brakowało tego ;3

soypeligroso

Ale na szczęście miłość Tiny i Blaine ma być jednostronna.

DieCree

i całe szczęście, jak dla mnie trochę nietrafiony pomysł.
nie mogę doczekać się nowego odcinka !