PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee
użytkownik usunięty

a ja na to bardzo liczę; Warblersi wrócą być może na stałe do serialu, a ich covery są świetne; a Ryder jako pierwszy głos hmmmmm... :-)

użytkownik usunięty

Mi też się podoba jak śpiewają , ale moim zdaniem to w końcu powinno być bardziej o ND

Ryder w Walblersach? A są jakieś spojlery?
Fajny pomysł. Mogłoby być tak, że zmienił szkołę ze względu na Unique, jednak ona przekona go do powrotu

ocenił(a) serial na 8
Lunona_2

Moim zdaniem było by to najsensowniejsze rozwiązanie było by dziwne gdyby nagle zmienił zdanie i został w Glee

ocenił(a) serial na 9
Lunona_2

żeby tylko nie był z tą całą Unique, kompletnie do siebie nie pasują... tak samo jak Mercedes i Sam wtf?? porażka.

użytkownik usunięty
Lunona_2

Chyba tak :c
Widziałam w spoilerach hiszpańskich c: tam jest chyba najwiecej

Podasz link do tych hiszpańskich spoilerów ? ;)

użytkownik usunięty
klaudia041

na fb :]
https://www.facebook.com/pages/Glee-New-Directions/256338554387328

użytkownik usunięty
klaudia041

Jeśli komuś sie nie wyświetla to wystarczy wpisać na fb w wyszukiwarke Glee i musi pisać : Glee!New Directions i z zapłakaną Leą na profilowym :D
Tam są spoilerowe zdjęcia i wgl wszystko :D

ok, dzięki. ;)

użytkownik usunięty
klaudia041

Tylko czy to nie było by głupie rozwiązanie odnośnie wątków z glee?? z tego co pamiętam na początku jeśli chodzi o Rydera , to nie był on po pierwsze najbystrzejszy w nauce i raczej też nie pochodził ze zbyt zamożnej rodziny żeby go było stać na naukę w prywatnym liceum, zaczynają tyle tych wątków i opisów postaci , a później wszystko tak mieszają że można się pogubić ...