Poniżej znajdziecie listę bohaterów, którzy będą brali udział w grze. Każdy może raz dziennie oddać kolejno 3, 2 i 1 punkt na swoich ulubionych bohaterów :-)
W piątki będę podliczał głosy, dwie osoby, które uzyskają najmniej punktów będą nominowane, i od piątku do niedzieli będziemy głosować, kto ma odpaść... i tak tydzień po tygodniu, aż wybierzemy ulubionego bohatera/-rkę Glee:-)
Lista bohaterów:
Rachel Berry
Quinn Fabray
Sue Sylvester
Will Schuester
Brittany Pierce
Finn Hudson
Santana Lopez
Noah "Puck" Puckerman
Lauren Zizes
Sam Evans
Emma Pillsbury
Tina Cohen-Chang
Mercedes Jones
Terri Schuester
Kurt Hummel
Artie Abrams
Dyrektor Figgins
Becky Jackson
Myślę, że tych ważniejszych ująłem xD
Miłej zabawy!! :-)
Jako że wyniki powinny być już dawno temu a Sajmonnn ma jakieś inne, ważne sprawy, postanowiłam że zrobię to za niego. Myślę że mi wybaczy, iż odwalam robotę za niego :) Mam nadzieję, że nie pomyliłam się w liczeniu, w razie czego niech ktoś poprawi.
Wyniki głosowania
1. Santana Lopez 78
2. Quinn Fabray 74
… Noah "Puck" Puckerman 74
3. Will Schuester 73
4. Rachel Berry 71
5. Brittany Pierce 65
6. Sue Sylvester 50
7. Tina Cohen-Chang 40
8. Dyrektor Figgins 33
9. Lauren Zizes 19
Tak więc, na podium wraca Santana, która w ubiegłym tygodniu zajmowała 7 pozycję na liście. Więc wywalczyła sobie zaszczytne 1 miejse. Tuż za nią ex aequo Quinn oraz Noah. Natomiast Will zdobywa dzisiaj brązowy medal.
Ostanie miejsca na liście zajmują dziś Dyrektor Figgins oraz Lauren, i to na te osoby oddajemy swój głos, która powinna nas opuścić. Myślę, że możemy głosować do środy.
Wyniki nominacji:
Dyrektor Figgins 8
Lauren Zizes 3
Tak więc wiekszością głosów odpada Figgins. Zapisuję go do listy przegranych. Lauren przechodzi dalej.
1,2,3....?
10. Dyrektor Figgins
11. Emma Pillsbury
12. Blaine
13. Mercedes Jones
14. Kurt Hummel
15. Artie Abrams
16. Sam Evans
17. Finn Hudson
18. Terri Schuester
A my bawimy się dalej :) Do piątku 13.05.2011 każdy z was przyznaje kolejno 3,2,1 punkty swoim ulubieńcom. Jeśli nie macie nic przeciwko, do czasu powrotu Sajmonnna mogę przejąć Jego obowiązki prowadzenia gry :-)
Rachel Berry
Quinn Fabray
Sue Sylvester
Will Schuester
Brittany Pierce
Santana Lopez
Noah "Puck" Puckerman
Lauren Zizes
Tina Cohen-Chang
Głosujemy
Może jednak głosować na swoje ulubione postacie będziemy do środy 11.05, a do piątku 13.05 głosujemy kto odpadnie. I będzie jak dawniej czyli głosowanie do piątku, a w weekendy podsumowanie. :)