Poniżej znajdziecie listę bohaterów, którzy będą brali udział w grze. Każdy może raz dziennie oddać kolejno 3, 2 i 1 punkt na swoich ulubionych bohaterów :-)
W piątki będę podliczał głosy, dwie osoby, które uzyskają najmniej punktów będą nominowane, i od piątku do niedzieli będziemy głosować, kto ma odpaść... i tak tydzień po tygodniu, aż wybierzemy ulubionego bohatera/-rkę Glee:-)
Lista bohaterów:
Rachel Berry
Quinn Fabray
Sue Sylvester
Will Schuester
Brittany Pierce
Finn Hudson
Santana Lopez
Noah "Puck" Puckerman
Lauren Zizes
Sam Evans
Emma Pillsbury
Tina Cohen-Chang
Mercedes Jones
Terri Schuester
Kurt Hummel
Artie Abrams
Dyrektor Figgins
Becky Jackson
Myślę, że tych ważniejszych ująłem xD
Miłej zabawy!! :-)
Ludzie! Ile można??? Konkurs na bohatera, Bitwa gwiazd Glee, Najpiękniejsza bohaterka, Najprzystojniejszy facet.... Dajcie sobie siana!
Wiem, że od czasu do czasu taka zabawa jest fajna, ale trzeba znać umiar. Przez takie "gry" forum jest zaśmiecone i nieczytelne, bo wszystkie ambitniejsze wątki (czyt. takie w których użytkownicy chcą wymienić poglądy na jakiś temat, które są troche bardziej rozbudowane niż wpisanie plusa/minusa przy bohaterze) od razu spadają w dół. Na głównej stronie są tylko i wyłącznie wasze "konkursy", które na dodatek trwają w nieskończoność, bo ciągle są dodawani nowi bohaterowie!!!!
Tu nie chodzi o to czy mi się coś podoba czy nie. Tu chodzi o to, że we wszystkim trzeba mieć umiar. Jeżeli tak bardzo Ci zależy na sprawdzeniu który z bohaterów Glee jest najbardziej lubiany trzeba było sprawdzić wątek założony przez NattGD 11 września w którym chodzi dokładnie o to samo!!! Po prostu niektórzy nie moga przeboleć, że ktoś wpadł na coś przed nimi i powielają pomysły. Masz jeszcze 18 bohaterów, więc "zabawa" będzie trwać aż do wakacji. Przez takie zachowanie forum jest zaśmiecane. Wątki na temat nowych odcinków, czy spoilerów spadają bo na pierwszym miejscu muszę być Wasze gry! Ja będę omijał ten wątek a większość użytkowników będzie omijała forum w ogóle ;/
A oto wyniki pierwszych nominacji:
Terri - 18 głosów
Finn - 16 głosów
Tak więc walka była dosyć wyrównana xD Jednak "rzutem na taśmę" odpada Terri... Jako pierwszą umieszczam ją na liście przegranych:
1,2,3....?
18. Terri Schuester
Przed nami kolejny tydzień głosowania. Do piątki głosujemy na ulubionych bohaterów, dając im kolejno 3, 2 i 1 punkt. W piątek wyniki i znowu ktoś odpadnie.... :-)
Oto lista bohaterów, którzy nadal liczą się w grze:
Rachel Berry
Quinn Fabray
Sue Sylvester
Will Schuester
Brittany Pierce
Finn Hudson
Santana Lopez
Noah "Puck" Puckerman
Lauren Zizes
Sam Evans
Emma Pillsbury
Tina Cohen-Chang
Mercedes Jones
Kurt Hummel
Artie Abrams
Dyrektor Figgins
Blaine
Czy Brittany znowu okaże się tą najbardziej lubianą? xD a może tym razem Rachel ją wyprzedzi? :)
Miłej zabawy!!! :-)