PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46503
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

uważacie za lepsze ? Cover "To Love You More" czy "It's all coming back to me now" ?

Kaya1456

Obie rewelacyjne, jednak "It's all coming back to me now" to moja ulubiona piosenka, więc...mój wybór jest oczywisty :)

ciotkaEliza

zdecydowanie 'It's all coming back to me now' ;D

ocenił(a) serial na 7
Kaya1456

to love you more

ocenił(a) serial na 7
Kaya1456

Uwielbiam obie jednakowo, ponieważ Lea Michele urodziła się po to by śpiewać Celine, ale jeśli mam wybierać to jednak It's All Coming Back to Me Now, ponieważ mimo, że minął już rok odkąd ją usłyszałam nadal działa na mnie tak samo (łzy w oczach, trzęsące się ręce, ucisk w piersi, wiecie takie rzeczy, kiedy się wyczuwa epickość).

ocenił(a) serial na 7
katniss_

bo lea jest ucieleśnieniem epickości ;p jak ja ją kocham, mogłabym ją słuchać bez końca... ehh, niech ktoś zrobi ekranizację jakiegoś musicalu i obsadzi w nim Leę w roli głównej!!! tak bym chciała ją usłyszeć w kinie

A tak poza tym, to mogłaby w końcu nagrać jakąś własną płytę

ocenił(a) serial na 7
tolerancja91

nagrywa :D chwali się na twitterze co jakiś czas. mam nadzieję, że szybko ją dostaniemy.

i zgadzam się z każdym słowem, które napisałaś! Lea ma najpiękniejszy, najbardziej magiczny głos jaki kiedykolwiek słyszałam. mój Boże, pamiętacie jak śpiewała "My man" albo "Without you", "Don't Rain on my parade", "On my own", no po prostu nie ma rzeczy, której ta dziewczyna nie potrafi. i za każdym razem rozrywa moje serce na kawałeczki.

ocenił(a) serial na 7
katniss_

mi by było ciężko wskazać swoją najbardziej ulubioną piosenkę Lei... hmm... oprócz tych co wymieniłaś, ja jeszcze bym dodała I dreamed a dream, o holy night (!!!), what i did for love, papa can you hear me?, Gei it right, Jar of hearts, Cry...

plus jeszcze wstawki, które dla mnie sprawiają, że piosenki są jeszcze lepsze, mimo że Lea śpiewa tam solo kilka linijek ;p - Like a prayer, i the scientist

i jeszcze dodam, że uwielbiam piosenkę, dzięki której postanowiłam obejrzeć 2 odcinek Glee, czyli Don't stop believin - chyba w kazdej wersji (najbardziej ta z regionalsów, co śpiewali ją w złotych sukienkach i krawatach), a ostatnio doszło wykonanie Rachel na castingu :D

ocenił(a) serial na 7
tolerancja91

a jeszcze co do Don't stop believin i mojej ulubionej wersji - ona jest najlepsza zwłaszcza studyjna, bo słychać w niej Mecedes, Kurta, Santanę, Artiego, itd.

ocenił(a) serial na 7
tolerancja91

Dobra, umówmy się, że każda piosenka jaka kiedykolwiek wyszła z ust Lei jest arcydziełem :D
Nie mogłam wybaczyć scenarzystom, że nie dostała całego "New York State of Mind" tylko musiała to podzielić z Marley, której nie znoszę, ugh.

Od siebie dodam jeszcze "Total Eclipse of the Heart", bo to jest arcydzieło jak z Jonem Groffem śpiewa!

ocenił(a) serial na 10
katniss_

I ostatnie "Make You Feel My Love" też piękne. Głos przepełniony prawdziwym smutkiem i może dlatego tak chwyta za serce.

Moja ulubiona piosenka Rachel to "To Love You More". Jak zwykle bardzo emocjonalne wykonanie i jest "turbodoładowanie" w głosie :)

tolerancja91

Już grała, Wendlę w "Spring Awakening" :) do dzisiaj nie mogę pojąć, dlaczego do Les Mis na castingu wybrano Samanthę a nie Leę. Owszem, Sam ma piękny głos, ale to co potrafi wyprawiać z głosem Lea przechodzi wszelkie pojęcie i jeżeli miałabym wybierać pomiędzy wykonaniami "On my Own" u obu pań, to mój wybór przechyla się na stronę Michele.

ocenił(a) serial na 9
ciotkaEliza

Obie są świetne, ale wolę It's all coming back to me now, w pewnym momencie Lea ma tam takie "turbodoładowanie" :)

Shayera

Uderzyłaś w mój czuły punkt, moja ulubiona piosenka ever, i wg mnie najlepsze wykonanie Lei, więc tu się absolutnie zgadzam :)