PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Martwi mnie jedno

ocenił(a) serial na 10

A mianowicie moim zdaniem za szybko i za dużo wprowadzają nowych postaci. Wiadomo każdy lubi kogoś innego i tylko jego chce oglądać, w rezultacie twórcy nikomu za bardzo nie dogodzą i jedyne Finchel mają większy wątek co odcinek.
Kiedy ostatnio Tina powiedziała więcej niż jedno zdanie, Puck miał większy wątek itd. Nawet Klaine i Brittana nie są traktowani po równo.
Na razie jest jeszcze fajnie, ale w czwartym sezonie jak zostawią obecnych bohaterów i wprowadzą nowe pokolenie chórzystów będzie straszny "ścisk".

gloria1313

Jeżeli Twoja wypowiedź tyczy się Rory'ego oraz Joe'a, to aktorzy wcielający się w ich postaci, dołączyli do serialu na okres tymczasowy. Te parę epizodów uzyskali w nagrodę za zwycięstwo w The Glee Project.
Co się zaś tyczy czwartego sezonu, to pozostaje on dla mnie zagadką. Może stworzą dwa równoległe seriale?

użytkownik usunięty
gloria1313

Mi nowe postacie nie przeszkadzają, ale tez mnie martwi, ze te starsze są troche odłożone na bok. Puck świetna postać a poza wątkiem z Shelby nic się u niego nie dzieje. Kiedy ostatnio spiewal jakąś piosenkę? Brittany, Quinn tak samo nic. Ciągle tylko Finn&Rachel Sam&Mercedes , troche Kurta i Santany.