Jak w temacie, dlaczego ??? co oni już pomysłów nie mają na nowe odcinki, niech mnie nie denerwują !!!!!!!!
Ma normalną liczbę odcinków. Nigdzie nie było podane, że ma być mniej. Nie wiem skąd wniosek, że 7.
A z 6 sezonem to co znowu ??? nie bo wszędzie jest napisane do 7 odcinka a później już 6 idzie
No przecież jak wół pisze że zaplanowano 27 odcinków tak ? po prostu po odcinku 7 czeka na długa przerwa o ile wiem to do końca marca dlatego nie ma następnych odcinków bo nie ma ich jeszcze napisanych nie mają jeszcze tytułów
No bo nie zostało człowieku ten sezon jak i 6 będą miały normalne 22 odcinku nawet na Wikipedii napisane jest że zamówiono 44 odcinki
Może coś źle zrozumiałam i nie chcę wprowadzać nikogo w błąd.
https://twitter.com/DarrenCriss/status/395762877954400258
No i zgadza się z tym wpisem, że 44 odcinki. Jak inaczej to zrozumiałaś?
44-36=8
Wpis jest z końca października i może już wtedy kręcili 5x08, jeśli nie kręcili to może chociaż nagrywali piosenki do tego odcinka, w każdym razie myślę, że właśnie odc. 5x08 miał na myśli pisząc post. Nigdzie nie spotkałam się z informacją, aby miało być ich mniej niż 44 w 2 sezony.
Po za tym gdyby było prawdą to co pisałaś to podali by to gdzieś na E albo na amerykańskim forum Glee ludzie by to roztrząsali :) a nic takiego tam nie widziałem :) w Polsce pisało by o tym na serialowej :)