PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Po trzecim sezonie powinni zostawić w spokoju postacie Rachel, Finna, Kurta, Mercedes, Quinn, Pucka, Santany czy Mike'a. Niech żyją sobie oddzielnym życiem.
Bądź co bądź, kiedy akcja toczyła się dla przykładu w NY to już nie był ten sam serial...
Chociaż niestety oglądalność jeszcze bardziej by spadła.

ocenił(a) serial na 10
Heroes_Pe

Co znaczy zostawić w spokoju ? Takie postaci jak Rachel Finn czy Kurt to główne trzony tego serialu co prawda nie były to moje ulubione postaci ale niestety taka była prawda. Wycięcie ich z serialu było nie możliwe. Dużym błędem według mnie był 4 sezon serialu gdzie nowe postaci były niemal kalkami oryginalnej obsady Kitty = mieszanka Quinn i Santany Jake = Puckerman Marley totalnie bezbarwna tak samo ten drugi koleś którego imienia już nawet nie pamiętam no i denerwująca Unique. W zasadzie to z czasem tylko Kitty nabrała jakiejś głębi a reszta pozostała bezbarwna... świetne dziecki pojawiły się w 6 sezonie bliźniaki Roderick niestety było już za późno

marekwyszosiat

Ryder.
W sumie wolałbym żeby Marley była już z Ryderem - chyba ta kombinacja była ciekawsza...
6 sezon był bardzo dobry, szczególnie właśnie bliźniacy.

Chodzi mi o to, że za bardzo skupili się na NY i zniknął klimat szkoły itd..

ocenił(a) serial na 10
Heroes_Pe

Nie wiem z perspektywy czasu to muszę przyznać rację że nowe dzieciaki był w tym 4 i 5 sezonie beznadziejne choć gdy serial trwał mocno ich broniłem. Problem w tym że Glee to nie był serial o szkole a o grupie bohaterów których łączy wspólna pasja do muzyki. I ciężko byłoby się na nich nie skupiać

marekwyszosiat

Właściwie 4. sezon i trochę 5. to powtórka pierwszych dwóch. Te same problemy itd..
Trójkąty, zamiast homoseksualisty Kurta dali Unique... Jakoś kiepsko im to wyszło...
Najgorsze było to, że Bree/Nowa Santana była tylko tłem...