PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Wie ktoś może gdzie można obejrzeć odcinek 2x18, który miał trwać 90 minut? Na iitv jest tylko trwający 57 minut:(

ocenił(a) serial na 10
joana020

Odcinek miał teoretycznie mieć 90 minut, ale 90 minut to był cały czas antenowy przeznaczony na odcinek + reklamy ;) (oglądałam "na żywo" więc mogę powiedzieć, że reklamy były średnio co... 7 minut :P)
Całość odcinka bez reklam to 57 minut, co i tak jest troszkę dłużej niż zazwyczaj, chociaż oczywiście liczyliśmy na więcej :)
Ale ja i tak nie jestem zawiedziona, bo odcinek był bardzo dobry, wiec to, ze nie trwał 90 minut aż tak mi nie przeszkadzało :)

ocenił(a) serial na 8
niebieskazarowka

To dobrze, bo się zmartwiłam:) Dziękuję za info. A odcinek faktycznie genialny. I Kurt wreszcie z ND!!!

ocenił(a) serial na 8
niebieskazarowka

Co siedem minut? Najbardziej wyprowadziła mnie z równowagi reklama przed i po solówce Kurta. Przegięcie ;3 A rano trzeba było wstać do pracy... Ale prawda odcinek rewelacyjny, szczególnie Santana.

ocenił(a) serial na 10
joana020

To było do przewidzenia, na początku byłam tym zawiedziona, ale odcinek mi to wynagrodził, był super!!! :) Najdziwniejsze było dla mnie patrzenie na Kurta bez mundurka!!! Jak ja tęskniłam za jego ciuchami! :)