Mam dość dziwne pytanie... Dopiero zaczynam oglądać ten serial, zastanawia mnie dlaczego przy
nazwiskach aktorów tutaj na filmwebie są dwie role??? Np. Lea Michele według filmwebu wciela
się w postać Rachel Berry / Tiny Cohen-Chang, a np. Jenna Ushkowitz w rolę Tiny Cohen-Chang /
Rachel Berry.... Nie rozumiem. Wszyscy mają podwójne role wpisane
W jednym z odcinków Tina uderza się w głowę i ma sen w któym wszyscy się zamieniają np Finn to Kurt Artie Santana itp :)
swoją drogą to czysta głupota z powodu jednej sceny, która nie ma żadnego wpływu na fabułę (zwłaszcza w kontekście tak irytującej bohaterki, jaką jest Tina) wprowadzać takie zmiany na filmwebie, które tylko ogłupiają ludzi, którzy tu wchodzą z ciekawości
idiotyzm moderatora, który to zatwierdził
,,zwłaszcza w kontekście tak irytującej bohaterki, jaką jest Tina" tego przyznam nie rozumiem :D
a co tu wyjaśniać? nikt nie ma tak idiotycznie rozpisanej roli jak postać Tiny... Bogu dzięki, że znika wraz z końcem tego sezonu, bo Ryan już od dawna nie ma na nią pomysłu
Zgodzę się, że jest irytująca:/ też bardzo się cieszę, że niedługo zniknie z serialu. O ile w pierwszych sezonach wg mnie była ok, to od czwartego zmieniła się na gorsze:/
Po prostu nie widzę tu kontekstu :) Tina zawsze mi jakoś wisiała więc nie będę za nią płakał no ale to nie jest temat o Tinie
Mi też Tina wisiała od 1 sezonu, ale to może dlatego że taka Tina, Mercedes, Mike czy nawet Brittany w 1 sezonie byli takimi postaciami które nie miały zbyt ważnej roli w serialu. W 3 sezonach starano się w sumie dzielić czas w odcinku po równo na każdego członka ND jednak wychodziło to tak że i tak w dużej mierze fabuła skupiała się na Rachel, Finnie, Kurcie, Quinn czy Santanie... np. Pucka w 3 sezonie czy Sama też chyba nie było za dużo, w takim sensie żeby powiedzmy na główny plan wyszły ich jakieś problemy życiowe czy coś. Postać Tiny mnie irytuje od 4 sezonu już dosadnie tak samo jak postać Sama
zgadzam się że tina się zmieniła ale serial straci kolejnego oryginalnego członka i szkoda trochę. wolałbym aby sam zniknął. blaine też nie lubie ale Ma spoko głos a sam Ma taki boysbandowy i nie przemawia do mnie poza tym stał się debilem ale widzę że skoro nie Ma britt serial musi mieć nowa blondynkę