PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Mam dość dziwne pytanie... Dopiero zaczynam oglądać ten serial, zastanawia mnie dlaczego przy
nazwiskach aktorów tutaj na filmwebie są dwie role??? Np. Lea Michele według filmwebu wciela
się w postać Rachel Berry / Tiny Cohen-Chang, a np. Jenna Ushkowitz w rolę Tiny Cohen-Chang /
Rachel Berry.... Nie rozumiem. Wszyscy mają podwójne role wpisane

olciaa_oluss

Będzie taki odcinek, to chyba będzie sen, czy coś w tym rodzaju.

ocenił(a) serial na 10
olciaa_oluss

W jednym z odcinków Tina uderza się w głowę i ma sen w któym wszyscy się zamieniają np Finn to Kurt Artie Santana itp :)

ocenił(a) serial na 7
olciaa_oluss

swoją drogą to czysta głupota z powodu jednej sceny, która nie ma żadnego wpływu na fabułę (zwłaszcza w kontekście tak irytującej bohaterki, jaką jest Tina) wprowadzać takie zmiany na filmwebie, które tylko ogłupiają ludzi, którzy tu wchodzą z ciekawości

idiotyzm moderatora, który to zatwierdził

ocenił(a) serial na 10
tolerancja91

,,zwłaszcza w kontekście tak irytującej bohaterki, jaką jest Tina" tego przyznam nie rozumiem :D

ocenił(a) serial na 7
marekwyszosiat

a co tu wyjaśniać? nikt nie ma tak idiotycznie rozpisanej roli jak postać Tiny... Bogu dzięki, że znika wraz z końcem tego sezonu, bo Ryan już od dawna nie ma na nią pomysłu

użytkownik usunięty
tolerancja91

Zgodzę się, że jest irytująca:/ też bardzo się cieszę, że niedługo zniknie z serialu. O ile w pierwszych sezonach wg mnie była ok, to od czwartego zmieniła się na gorsze:/

ocenił(a) serial na 10
tolerancja91

Po prostu nie widzę tu kontekstu :) Tina zawsze mi jakoś wisiała więc nie będę za nią płakał no ale to nie jest temat o Tinie

ocenił(a) serial na 7
marekwyszosiat

Mi też Tina wisiała od 1 sezonu, ale to może dlatego że taka Tina, Mercedes, Mike czy nawet Brittany w 1 sezonie byli takimi postaciami które nie miały zbyt ważnej roli w serialu. W 3 sezonach starano się w sumie dzielić czas w odcinku po równo na każdego członka ND jednak wychodziło to tak że i tak w dużej mierze fabuła skupiała się na Rachel, Finnie, Kurcie, Quinn czy Santanie... np. Pucka w 3 sezonie czy Sama też chyba nie było za dużo, w takim sensie żeby powiedzmy na główny plan wyszły ich jakieś problemy życiowe czy coś. Postać Tiny mnie irytuje od 4 sezonu już dosadnie tak samo jak postać Sama

ocenił(a) serial na 8
alunia_kiss

zgadzam się że tina się zmieniła ale serial straci kolejnego oryginalnego członka i szkoda trochę. wolałbym aby sam zniknął. blaine też nie lubie ale Ma spoko głos a sam Ma taki boysbandowy i nie przemawia do mnie poza tym stał się debilem ale widzę że skoro nie Ma britt serial musi mieć nowa blondynkę

olciaa_oluss

Niech ktoś to zmieni!