Mam takie pytanie czy członkowie Glee mają jakieś rodzeństwo, bo kompletnie nic się o ich braciach czy siostrach nie mówi, z tego wychodzi że Rachel, Quinn, Finn, Santana itp nie mają rodzeństwa czyli co wszyscy są jedynakami?
Z tego co wiem Puck ma młodszą siostrę, Blaine ma brata, Sam również ma rodzeństwo, Quinn ma starszą siostrę. A co do reszty nie wiem.
Dodatkowo gdzieś widniała informacja o bracie Santany. Nie wiem czy przypadkiem Pitbull nie ma grać jej brata, ale nie chce rozpowszechniać informacji, które nie mają 100% pokrycia :) Może ktoś inny, wie coś więcej na ten temat.
Brittany ma młodszą siostrę, Sam ma młodsze rodzeństwo - Stevie i Stacy, Jesse też ma podobno siostrę i brata .
siostrzyczkę Pucka widzieliśmy raz [jak oglądali 'Listę Schindlera' :D], brata Blaine'a poznamy w następnym odcinku, w przyszłości także brata Santany. rodzeństwo Sama to para słodkich blondynków, Britt chyba też ma siostrę, ale nie pamiętam, by ją pokazano. Quinn ma starszą siostrę, bo kiedyś w rozmowie z ojcem o tym wspomniała. Mercedes ma starszego brata, który gdzieśtam studiuje [wyjechał i dlatego mama Mercedes zgodziła się, aby Q. u nich zamieszkała do końca ciąży].
Finn, Kurt, Rachel to jedynacy, bo Furt to bracia przyrodni. :D o Tinie i Mike'u nic nie wiadomo, ale to raczej jedynacy. ;))
Brittany ma młodszą siostrę. Była o niej mowa w odc. ''The power of Madonna'' kiedy Sue kazała wszystkim cheerleaderkom znaleźć chłopaków młodszych od siebie. Britt powiedziała wtedy chyba, że chodzi z 7-latkiem (nie pamiętam dokładnie ile miał lat, ale coś koło siedmiu) i gra z jej młodszą siostro w piłkę. Mam nadzieję, ze dobrze zapamiętałam.^^
Niby dlaczego Rachel i Beth mają być rodzeństwem ??
Nie ma między nimi żadnego powiązania, nie wliczając tego, że biologiczna matka R. adoptowała małą Beth
W sumie nawet jednej sceny nie miały razem, ale Shelby jest biologiczną matką Rachel i adopcyjną Beth, więc coś je łączy.